Τον Μητρ. Ιερόθεο εμβολίασε ο… Θεούλης

Μητροπολίτης Ιερόθεος: Τον εμβολίασε ο… Θεούλης

theoulis.jpg

Ένα από τα… παραλειπόμενα του χθεσινού (27/12/2020) εμβολιασμού.

Δείτε πώς εξηγεί ο μητροπολίτης Ναυπάκτου την απόφαση να κάνει το εμβόλιο

Η εικόνα του μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεου να εμβολιάζεται χθες (27/12/2020) στον Ευαγγελισμό κατά του κορωνοϊού είναι συμβολική από πολλές απόψεις.

Από τη μία, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και ουσιαστικά την Εκκλησία της Ελλάδος, έστειλε ισχυρό μήνυμα για την ανάγκη εμβολιασμού προς όλο το ποίμνιο.

Από την άλλη, όπως και ο ίδιος έχει αναφέρει, θεωρεί πως η πανδημία είναι ένας «πόλεμος», που πρέπει να αντιμετωπίζεται με φάρμακα, εμβόλια και ιατρική παρακολούθηση.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο που δημοσίευσε ο ίδιος, εξηγώντας γιατί εμβολιάστηκε. Πριν το διαβάστε, ωστόσο, αξίζει ίσως μια αναφορά σε μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στη φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν κείμενο, το εμβόλιο στον κ. Ιερόθεο το κάνει ο νοσηλευτής του Ευαγγελισμού, κ. Θεούλης.

Γιατί, ναι, η ζωή ενίοτε έχει χιούμορ…

Και το εμβόλιο μπορεί να ξαναφέρει τα χαμόγελα στη ζωή μας.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

3η Κυριακή του Πάσχα (B)

3η   ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (B)     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 66[65],1-2                         Αλαλάξετε στο Θεό όλη η γη, ψάλετε στη δόξα του Ονόματός

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 18 Μαΐου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου