Τον Μητρ. Ιερόθεο εμβολίασε ο… Θεούλης

Μητροπολίτης Ιερόθεος: Τον εμβολίασε ο… Θεούλης

theoulis.jpg

Ένα από τα… παραλειπόμενα του χθεσινού (27/12/2020) εμβολιασμού.

Δείτε πώς εξηγεί ο μητροπολίτης Ναυπάκτου την απόφαση να κάνει το εμβόλιο

Η εικόνα του μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεου να εμβολιάζεται χθες (27/12/2020) στον Ευαγγελισμό κατά του κορωνοϊού είναι συμβολική από πολλές απόψεις.

Από τη μία, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και ουσιαστικά την Εκκλησία της Ελλάδος, έστειλε ισχυρό μήνυμα για την ανάγκη εμβολιασμού προς όλο το ποίμνιο.

Από την άλλη, όπως και ο ίδιος έχει αναφέρει, θεωρεί πως η πανδημία είναι ένας «πόλεμος», που πρέπει να αντιμετωπίζεται με φάρμακα, εμβόλια και ιατρική παρακολούθηση.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο που δημοσίευσε ο ίδιος, εξηγώντας γιατί εμβολιάστηκε. Πριν το διαβάστε, ωστόσο, αξίζει ίσως μια αναφορά σε μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στη φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν κείμενο, το εμβόλιο στον κ. Ιερόθεο το κάνει ο νοσηλευτής του Ευαγγελισμού, κ. Θεούλης.

Γιατί, ναι, η ζωή ενίοτε έχει χιούμορ…

Και το εμβόλιο μπορεί να ξαναφέρει τα χαμόγελα στη ζωή μας.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου