ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ…

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ…

Η “ Κοινότητα ΙΩΑΝΝΗΣ 23ος ” έλαβε την πρωτοβουλία, ακολουθούμενη από πολλές καθολικές οργανώσεις και την 6/6 το απόγευμα, στη Ρώμη, παρόντος και του βοηθού Επισκόπου της πόλης Gianpiero Palmieri οργάνωσαν μια δημόσια “προσευχή” για την Μαρία ( 30χρονη Ρουμάνα, που σκότωσε με κτυπήματα ο προαγωγός της ) και όλα τα θύματα της πορνείας στη γειτονική μας χώρα.
Ο Πρόεδρος της “Κοινότητας” Giovanni Paolo Pamonta δήλωσε ότι “ καμία γυναίκα δε γεννήθηκε για να γίνει πόρνη. Κάποιος την ανάγκασε και υπήρξαν πελάτες που εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. Δεν είναι επάγγελμα αλλά η πιο αρχαία μορφή σκλαβιάς, που καταλήγει συχνά, όταν η γυναίκα προσπαθεί να φύγει, σε γυναιοκτονία… Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα φροντίσουμε για μια αξιοπρεπή κηδεία του θύματος, συχνά οι γυναίκες θύματα μένουν για μήνες, στα αζήτητα των νεκροτομείων ”.
Η “Κοινότητα Ιωάννης 23ος” έχει 30ετή παρουσία στους δρόμους της Ιταλίας και έχει απεγκλωβίσει τουλάχιστον 7000 κορίτσια, που είχαν υποχρεωθεί σε εκπόρνευση. Συντονίζει την καμπάνια “ Αυτό είναι το Σώμα μου ” για θύματα διακίνησης ή πορνείας με σκοπό να χτυπηθεί η “ ζήτηση ” και να επιβάλλονται πρόστιμα στους “πελάτες”.Είναι υπέρ του σκανδιναβικού μοντέλου που επιβάλλει ποινές σε όσους ζητούν την παροχή αντίστοιχων “υπηρεσιών” και όχι υπέρ του γερμανικού μοντέλου που νομιμοποιεί το επάγγελμα, καθόσον η εμπειρία έδειξε ότι “ η μαφία ” (και όχι οι εκδιδόμενες) ελέγχει και τη νόμιμη πορνεία …
Η “Κοινότητα” επισημαίνει ιδιαίτερα ότι αυξάνονται τα αντίστοιχα ραντεβού που κλείνονται μέσω ίντερνετ και το κίνδυνο αύξησης της παιδική πορνείας, όταν οι ανήλικοι κάνουν ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου.

Πληροφορίες και φωτογραφία από VaticanNews

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
  

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (Α)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Α)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 3 Ιουνίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου