Με Χαρμολύπη

Με Χαρμολύπη


Με χαρμολύπη πληροφορηθήκαμε την κοίμηση του αγαπητού στο λαό της Χίου και ζηλωτού εφημερίου του Ενοριακού Ναού του Αγίου Ματθαίου στη θέση Κοφινά Χίου κυρού Πρωτοπρεσβυτέρου Πλάτωνος Γκιάλη.

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να γνωρίσουμε μέλη της φυσικής οικογένειάς του και να ακούσομε από γνωστούς και αγνώστους για τον ποιμαντικό του ζήλο, την αγάπη του προς την Εκκλησία και προς  κάθε άνθρωπο καλής θέλησης.

Σπεύδουμε να εκφράσουμε στον πνευματικό του  Πατέρα και ποιμένα της Αδελφής Ορθοδόξου Εκκλησίας,  Σεβασμιότατο κ. Μάρκο, Μητροπολίτη Χίου Οινουσών και Ψαρών, τα αδελφικά μας θερμά συλλυπητήρια και να τον βεβαιώσουμε για την  συμπάθειά μας στον ανθρώπινο πόνο του.

Συμμετέχουμε και στον πόνο της οικογένειά του εκλιπόντος και δεόμεθα του Κυρίου, να αναπαύσει την ψυχήν αυτού μετά των Αγίων «ένθα ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμούς, αλλά ζωή ατελεύτητος».

+Νικόλαος , Αρχιεπίσκοπος

Αποστολικός Τοποτηρητής της Καθολικής Επισκοπής Χίου(Λέσβου-Σάμου)

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΗΡΕΣΙΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  9 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός

20η Κυριακή του Έτους (Κύκλος Γ)

20η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ  Κύκλος Γ΄     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 84 [83], 10-11) Κοίταξε, Θεέ, υπερασπιστή μας, στρέψε το βλέμμα σου στο

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου