Με Χαρμολύπη

Με Χαρμολύπη


Με χαρμολύπη πληροφορηθήκαμε την κοίμηση του αγαπητού στο λαό της Χίου και ζηλωτού εφημερίου του Ενοριακού Ναού του Αγίου Ματθαίου στη θέση Κοφινά Χίου κυρού Πρωτοπρεσβυτέρου Πλάτωνος Γκιάλη.

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να γνωρίσουμε μέλη της φυσικής οικογένειάς του και να ακούσομε από γνωστούς και αγνώστους για τον ποιμαντικό του ζήλο, την αγάπη του προς την Εκκλησία και προς  κάθε άνθρωπο καλής θέλησης.

Σπεύδουμε να εκφράσουμε στον πνευματικό του  Πατέρα και ποιμένα της Αδελφής Ορθοδόξου Εκκλησίας,  Σεβασμιότατο κ. Μάρκο, Μητροπολίτη Χίου Οινουσών και Ψαρών, τα αδελφικά μας θερμά συλλυπητήρια και να τον βεβαιώσουμε για την  συμπάθειά μας στον ανθρώπινο πόνο του.

Συμμετέχουμε και στον πόνο της οικογένειά του εκλιπόντος και δεόμεθα του Κυρίου, να αναπαύσει την ψυχήν αυτού μετά των Αγίων «ένθα ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμούς, αλλά ζωή ατελεύτητος».

+Νικόλαος , Αρχιεπίσκοπος

Αποστολικός Τοποτηρητής της Καθολικής Επισκοπής Χίου(Λέσβου-Σάμου)

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου