Μαθήματα από την Αφρική

Μαθήματα από την Αφρική

Ο Κυβερνήτης της πόλεως Plateau της Νιγηρίας, προτρέπει Εκκλησίες και πλούσιους ιδιώτες να στηρίξουν έμπρακτα χριστιανούς προσκυνητές που επιθυμούν να μεταβούν στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων.

Ο Κυβερνήτης χαρακτηριστικά ανέφερε:

Οι Εκκλησίες μας χρειάζεται να λάβουν πρωτοβουλία και να πείσουν τους πλούσιους να στηρίξουν οικονομικά τους Χριστιανούς προσκυνητές.

Είμαι σίγουρος πως θα έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας.

Οι χριστιανοί στη Νιγηρία αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και οι Εκκλησίες πρέπει να σκύψουν πάνω από αυτά και να παροτρύνουν τους πιστούς να ακολουθήσουν τα βήματα του Χριστού όπως διδάσκει η Βίβλος.

Να μην ξεχνάμε πως όταν υπάρχει ανοχή, υπάρχει και ειρήνη, όταν οι χριστιανοί επισκεφθούν την Αγία Γη θα μπορούν πλέον να λειτουργούν ως ένα σώμα.

Χρειαζόμαστε πνευματική αναγέννηση για να πετύχουμε την ανάπτυξη και την ειρήνη.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο ΡΚαθολικών Τήνου κ. Ιωσήφ

Σήμερα το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, μετέβη στο Επισκοπείο της ΡΚαθολικής Αρχιεπισκοπής και ευχήθηκε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου