ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΜΑΟΣ : ΙΝ ΜΕΜΟΡΙΑΜ

7

ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΜΑΟΣ : ΙΝ ΜΕΜΟΡΙΑΜ

Υπήρξε ένας πολύ συμπαθής άνθρωπος, μαχητικός δικηγόρος και λάτρης του τόπου του. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις που μου έρχονται στο νου από ένα συνάδελφο ,με τον οποίο δεν είχα την τύχη να συνεργασθώ αλλά έβλεπα τακτικά τα τελευταία 30 χρόνια στα δικαστήρια, στο νησί ή σε διάφορες εκδηλώσεις. Πάντα με ενδιαφέρον προς εμένα, ως νεότερο, για το τι κάνω, επαγγελματικά και προσωπικά. 
Εκατοντάδες άλλοι τον είχαν γνωρίσει πολύ περισσότερο. Ανάμεσά τους πολλοί εργαζόμενοι για τους οποίους ο Μάριος διεκδίκησε δικαστικά τα δικαιώματά τους, για 40 και πλέον χρόνια, ως ακούραστος εργατολόγος. 
Δυστυχώς έπεσε όρθιος, ενώ είχε πολλά ακόμα να δώσει, στη νομική επιστήμη , τον τόπο και στην οικογένειά του, σε ηλικία 67 ετών. Τουλάχιστον ευτύχησε να δει 3 εγγονές απ΄τις 2 κόρες του.
Εκατοντάδες άνθρωποι από την πολυπληθή οικογένεια των Αρμάων, από συναδέλφους ( ανάμεσά τους ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δ.Βερβεσός ) και από φίλους τον συνόδεψαν στην τελευταία εν ζωή κατοικία του, στο Π. Ηράκλειο την 17-7-2020
Όμως η μνήμη του δε θα ξεχασθεί. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

H Φωτογραφία από τον αποχαιρετισμό του συνδυασμού
“ Ενωμένοι για το νησί “ στο TinosToday

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Μνημόσυνο π. Εμμανουήλ Ρεμούνδου

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:30 στον Καθολικό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Νάξου θα τελεστεί 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του π.

Angelus, 10 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα!  Αυτή τη Β’ Κυριακή της Παρουσίας, το Ευαγγέλιο

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου