Συνελήφθη η “mamma Isis”. Ήταν Ιταλίδα που κατέφυγε στη Συρία

17

Συνελήφθη η “mamma Isis”. Ήταν Ιταλίδα που κατέφυγε στη Συρία

Την αποκαλούσαν και την ονόμαζαν με το όνομα “mamma Isis”.
Η γυναίκα συνελήφθη. Ήταν μέλος της ομάδας ξένων μαχητών.Η “Mamma Isis” έχει ένα όνομα: το όνομά της είναι Alice Brignoli και εντοπίστηκε και στη συνέχεια συνελήφθη στη Συρία από το ROS των Carabinieri.

Συνελήφθη μια γυναίκα της Isis
Μια γυναίκα γνωστή στην Ιταλία με το όνομα “mamma Isis”, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια τρομοκράτισσα με όλη τη σημασία της λέξης. Η Alice Brignoli, μια 43χρονη γυναίκα, βρέθηκε και στη συνέχεια συνελήφθη στη Συρία από το Carabinieri ROS. Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της σύνδεσης με διεθνή τρομοκρατία.
Αυτή, κατέφυγε στη Συρία με τα 3 της παιδιά
Ήταν ήδη υπό παρακολούθηση από την Αστυνομία από τότε που πήγε στη Συρία, για την ισλαμική υπόθεση, παίρνοντας μαζί της τα 3 της παιδιά ηλικίας 8, 10 και 12 συν ένα άλλο νεότερο γεννημένο στη Συρία. Τα παιδιά έχουν πλέον επαναπατριστεί.
Μία αληθινή ξένη τρομοκράτισσα
Σύμφωνα με τις έρευνες, η Brignoli το 2015, με τον σύζυγό της Mohamed Koraichi, ιταλό πολίτη μαροκινής καταγωγής, είχε αφήσει τη Λομβαρδία για να φύγει και να πάει στη Συρία, παίρνοντας επίσης τα ανήλικα παιδιά της μαζί της. Ο σύζυγος της Brignoli συμμετείχε στη συνέχεια στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Χαλιφάτου, ενώ η σύζυγός του έπαιξε ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση των παιδιών της στην υπόθεση της τζιχάντ.
Η γυναίκα, που τώρα συνελήφθη, περιμένει να επιστρέψει στην Ιταλία για να δικαστεί.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου