Λαχειοφόρος αγαθοεργίας για τα φιλανθρωπικά έργα του Πάπα.

Λαχειοφόρος αγαθοεργίας για τα φιλανθρωπικά έργα του Πάπα. 

Και φέτος θα επαναληφθεί η «Λαχειοφόρος Αγαθοεργίας για τα έργα φιλανθρωπίας του Αγίου Πατέρα». Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης, που αγγίζει την 4η έκδοση, συμπίπτει με την ολοκλήρωση του Ιωβηλαίου Έτους της Ευσπλαχνίας και τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, μια περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή για μια κίνηση προσφοράς προς τον πλησίον.

Ο Πάπας προσέφερε προσωπικά μερικά βραβεία, εκφράζοντας την ευχή τα έσοδα να διατεθούν στους άστεγους και στα άτομα της κεντρικής Ιταλίας που επλήγησαν από το σεισμό της 24ης του περασμένου Αυγούστου. Η λαχειοφόρος θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2017 με την κλήρωση των τυχερών λαχνών, παρουσία μιας ειδικής Επιτροπής η οποία θα εγγυηθεί την εγκυρότητα της λαχειοφόρου.

Οι λαχνοί, με κόστος 10€ έκαστος, θα διατεθούν προς πώληση στο Βατικανό, στο Φαρμακείο, στο Ταχυδρομείο, στην Τηλεφωνική Υπηρεσία, στα καταστήματα διανομής τροφίμων με δελτίο, στο εμπορικό κατάστημα «Stazione», στα σημεία πώλησης του Φιλοτελικού και Νομισματικού Γραφείου  και στα βιβλιοπωλεία των Μουσείων του Βατικανού.

Η φετινή καινοτομία είναι το άνοιγμα και σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία χωρίς να επισκεφτούν το Βατικανό: Χάρη στη μεσολάβηση της διεύθυνσης του παρόχου υπηρεσιών Τηλεπικοινωνίας – Internetτου Βατικανού και της Λογιστικής διεύθυνσης, πράγματι, θα είναι δυνατόν να αγοράσουν λαχνούς όσοι το επιθυμούν, με σύνδεσή τους στην ενδεδειγμένη ενότητα του site www.vaticanstate.va.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Συντονιστικό κέντρο Εκδηλώσεων του Βατικανού: eventi@scv.va.

ρφ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ 1 Απριλίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

5η Κυριακή της Τεσσαρακοστής Α      

5η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ                (Α)                   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ                                  Πβ. Ψλ 43(42),1-2                     Κρίνε με, Κύριε, υπεράσπισε την υπόθεσή μου από ένα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου