ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ

Είναι πολύ θετικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι η Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου διαθέτει πλέον την απαραίτητη οργάνωση και την εμπειρία για να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο σε προγράμματα κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτισμικής ανάπτυξης  στον τόπο μας.

Η ενεργοποίηση των λαϊκών μελών της Εκκλησίας μας που προσφέρουν  την εθελοντική τους εργασία στον κοινωνικό τομέα ανοίγει καινούργιους ορίζοντες ανάπτυξης της επικοινωνίας και της φιλοξενίας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Κάριτας, θεσμός κοινωνικός της Εκκλησίας μας, χωρίς μεγάλες οικονομικές δυνατότητες ευαισθητοποιήθηκε πρώτη στην έναρξη πρωτοβουλιών που σιγά –σιγά θα δώσουν δυνατότητες αξιοποίησης στην «όαση της Τήνου» που λέγεται πρώην Μονή και Σχολή Ουρσουλινών.

Εύχομαι την πράξη αυτή να μιμηθούν και άλλοι θεσμοί και με την αρωγή ευεργετών το κτιριακό συγκρότημα να αποκτήσει και πάλι την αίγλη του παρελθόντος καλύπτοντας ανάγκες του σήμερα, δίνοντας παράλληλα εργασία και απασχόληση σε συνανθρώπους μας.

+Ν      

Δείτε αναλυτικά πως ξεκινούμε, διαβάζοντας το σχετικό άρθρο:

https://www.caritas-ntm.gr/blog-3/

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ποιμαντική επιστολή Ιεραρχίας

                  ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ.: 5606/2024      Σύρος, 23 Φεβρουαρίου 2024 Προς τους πιστούς της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα Αδελφοί μας και

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 24 Φεβρουαρίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου