ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝΕ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ  ΥΠΑΚΟΥΝΕ

Πριν από μερικές μέρες είχα αναφερθεί στην παρέα που μου εξασφαλίζουν  τα πτηνά του ουρανού με την κατά καιρούς παρουσία τους στο κάγκελο της βεράντας μου. Μέχρι τώρα ερχόταν ένα κάθε πρωί σχεδόν την  ίδια ώρα. Όταν όμως επετράπη σε  μας τους  ανθρώπους να βγούμε από την καραντίνα επωφελήθηκαν και τα πτηνά του ουρανού. Έτσι ο επισκέπτης μου έφερε και τη σύζυγό του ή η επισκέπτρια έφερε το σύζυγό της!

Στην αρχή δεν είχαν καταλάβει τις οδηγίες του κου Τσιόδρα και του κου Χαρδαλιά και δεν τηρούσαν τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Τώρα απευθύνθηκα και στους δύο επισκέπτες μου και τους εξήγησα. Τους είπα αν θέλετε να έρθετε και πάλι στις  6 το απόγευμα σήμερα που θα το επαναλάβουν και ο κ. Τσιόδρας και ο κος Χαρδαλιάς,  ώστε να ακούσουν  και να πειστούν ότι δεν είναι δική μου απαίτηση, αλλά των επιστημόνων και της πολιτείας.

Πράγματι σήμερα το απόγευμα, ακριβώς στις 6 ήρθαν και πάλι στο μπαλκόνι μου. Άνοιξα σιγά- σιγά την μπαλκονόπορτα για να ενημερωθούν και οι δύο φτερωτοί επισκέπτες μου από πρώτο χέρι!

Μόλις τελείωσε  η ενημέρωση δεν περίμεναν να ακούσουν τις ερωτήσεις που έθεσαν οι δημοσιογράφοι κι έφυγαν και οι δύο.

Μετά από ένα τέταρτο περίπου επανήλθαν και με «θρησκευτική ευλάβεια»  τήρησαν τις αποστάσεις τους.

Τους έδωσα συγχαρητήρια και τους είπα ότι έτσι πρέπει να κάνουν από δω και πέρα για όσο διάστημα χρειαστεί. Εκείνοι με ευχαρίστησαν  με το δικό τους τρόπο και μου είπαν  να σας γράψω να κάνετε  κι εσείς το ίδιο, μιμούμενοι το παράδειγμά τους!

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 6 Δεκεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου