Ο Πάπας δέχεται τους «Il Volo» σε ακρόαση

Ο Πάπας δέχεται τους «Il Volo» σε ακρόαση


Οι τρεις νεαροί ιταλοί τενόροι Piero Barone (23 ετών), Ignazio Boschetto (22 ετών) και Gianluca Ginoble (22) – περισσότερο γνωστοί ως το φωνητικό τρίο «Il Volo» – έγιναν δεκτοί, το Σάββατο 6 Μαΐου από τον Πάπα Φραγκίσκο σε ιδιωτική ακρόαση στο Βατικανό. Οι τρεις νεαροί, εκ των οποίων οι δύο, ο Piero Barone και ο Ignazio Boschetto, είναι από τη Σικελία, ενώ ο Gianluca Ginoble είναι από το Abruzzo, δεν έκρυψαν ποτέ την χριστιανική πίστη τους.

Οι νικητές του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο 2015 εμφανίστηκαν την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Τορίνο, με διάφορα μουσικά κομμάτια, μεταξύ των οποίων ένα «Ave Maria, Mater Misericordiae» τη σύνθεση του οποίου έκανε ο Romano Musumarra για το Ιωβηλαίο της Ευσπλαχνίας και το οποίο περιλαμβάνεται στη συλλογή του CD που οι νεαροί τενόροι δώρισαν στον Πάπα Φραγκίσκο.

Οι «IlVolo» προγραμματίζει ένα κοντσέρτο στο Βατικανό, στην Οδό Conciliazione, το οποίο θα είναι ανοιχτό στους αστέγους και θα ακολουθείται από ένα γεύμα αλληλεγγύης στη έδρα της ΚΑΡΙΤΑΣ στην οδό Marsala, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούλιο.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ 10 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου