Ο Πάπας δέχεται τους «Il Volo» σε ακρόαση

Ο Πάπας δέχεται τους «Il Volo» σε ακρόαση


Οι τρεις νεαροί ιταλοί τενόροι Piero Barone (23 ετών), Ignazio Boschetto (22 ετών) και Gianluca Ginoble (22) – περισσότερο γνωστοί ως το φωνητικό τρίο «Il Volo» – έγιναν δεκτοί, το Σάββατο 6 Μαΐου από τον Πάπα Φραγκίσκο σε ιδιωτική ακρόαση στο Βατικανό. Οι τρεις νεαροί, εκ των οποίων οι δύο, ο Piero Barone και ο Ignazio Boschetto, είναι από τη Σικελία, ενώ ο Gianluca Ginoble είναι από το Abruzzo, δεν έκρυψαν ποτέ την χριστιανική πίστη τους.

Οι νικητές του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο 2015 εμφανίστηκαν την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Τορίνο, με διάφορα μουσικά κομμάτια, μεταξύ των οποίων ένα «Ave Maria, Mater Misericordiae» τη σύνθεση του οποίου έκανε ο Romano Musumarra για το Ιωβηλαίο της Ευσπλαχνίας και το οποίο περιλαμβάνεται στη συλλογή του CD που οι νεαροί τενόροι δώρισαν στον Πάπα Φραγκίσκο.

Οι «IlVolo» προγραμματίζει ένα κοντσέρτο στο Βατικανό, στην Οδό Conciliazione, το οποίο θα είναι ανοιχτό στους αστέγους και θα ακολουθείται από ένα γεύμα αλληλεγγύης στη έδρα της ΚΑΡΙΤΑΣ στην οδό Marsala, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούλιο.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 24ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 22 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου