“Ιεραπόστολοι για να συμμερισθούμε την Ευσπλαχνία του Θεού!!”

“Ιεραπόστολοι για να συμμερισθούμε  την Ευσπλαχνία  του Θεού!!”

Κατά τη λειτουργία στο στάδιο της Bangkok, ο Πάπας κάλεσε τους πιστούς τη Ταϊλάνδης να γίνου και αυτοί Ιεραπόστολοι. Να βγουν στους δρόμους και να καλέσουν στο Δείπνο που προσφέρει ο Κύριος, όλους!!! Παιδία, γυναίκες που έχουν πέσει στη πορνεία , τους ναρκομανείς, τους εκμεταλλευόμενους ψαράδες και τόσους άλλους!!!
Βγείτε στους δρόμους με χαρά να γίνετε και εσείς Απόστολοι!
Σε αυτή τη Θεία Λειτουργία που την παρακολούθησαν πάνω από 20000 πιστοί ο Πάπας κάλεσε όλους να γίνουν Απόστολοι!
Η Θεία Λειτουργία ήταν μια συνεργασία από μια χορωδία διάφορων ατόμων από διάφορες θρησκείες.
Ο Πάπας αναφέρθηκε στους πρώτους Αποστόλους της Ταϊλάνδης: που δολοφονήθηκαν το 1569, δύο Δομινικανοί μοναχοί ο Zeronimo da Cruz και ο Sebastiao da Canto.
Αυτοί Έσπειραν το λόγο του Ευαγγελίου. Και μετά από ένα αιώνα ιδρύθηκε το «βικαριάτο» του Σιάμ.
Αυτή η επέτειος σημαίνει ελπίδα για το μέλλον.
Ήταν η εορτή της παρουσίας της Παναγίας στο Ναό και ο Πάπας αναφέρθηκε στα λόγια του Ιησού: «Μητέρα μου και αδελφός μου είναι όποιος εκτελεί το θέλημα του Πατέρα». Και συνέχισε: «το Ευαγγέλιο απευθύνεται σε όποιον θέλει να ακούσει»
Ο ιεραπόστολος δεν είναι κάποιος μισθωτός, αλλά κάποιος που το θέλει και το επιθυμεί. Μην φοβηθούμε να καθίσουμε στο τραπέζι με τους αμαρτωλούς. , κυρίως όσους έχουν τάση στην πορνεία. Το τραπέζι του Κυρίου είναι έτοιμο, ας καλέσουμε πολλούς, όπως λέει ο Κύριος.

Π.α.φ
  

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 19 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 18 Ιουλίου 2024 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου