ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

               Τήνος 17/05/2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Από το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019 έως το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο η Πέμπτη Συνάντηση  Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος – Καθολικών Εφημερίων Ελλάδος.
Το θέμα που θα μελετηθεί στη συνάντηση αυτή είναι «ποιμαντική της νεολαίας στο πνεύμα της Συνόδου των Επισκόπων της Ρώμης του έτους 2018».
Έχει κληθεί από τη Μάλτα ο ειδικός σε θέματα ποιμαντικής για τη νεολαία, Σαλεσιανός Ιερομόναχος π. Φάμπιο Ατάρ,  ο οποίος και θα παρουσιάσει εισηγήσεις στο θέμα.
Μετά τη λήξη των Συνάντησης Ιεραρχίας – Εφημερίων θα αρχίσουν οι εργασίες της τακτικής εαρινής Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Τρίτη βράδυ 28 Μαΐου 2019.

 

+Νικόλαος
Γραμματέας Ιεράς Συνόδου ΚΙΕ

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου