ΙΕΡΑ ΣΙΝΔΟΝΑ τα στίγματα από αίμα είναι ψεύτικα;

ΙΕΡΑ ΣΙΝΔΟΝΑ 
τα στίγματα από αίμα είναι ψεύτικα;

Η Εκκλησία του Τορίνου, που  ποιμαίνεται από τον Σεβασμιότατο  Cesare Nosiglia, εμπιστεύεται στα λόγια  του επιστήμονα  Pier luigi Baima Bollone, επίτιμου του Διεθνούς Κέντρου  σινδινολογίας  του Τορίνου,  που είναι ο μοναδικός  επίσημος θεσμός  για τη μελέτη  της  Σινδόνας: “Είναι μία εργασία  που χρειάζεται χρόνο ”.  

Στο Βατικανό εμπιστεύονται στην απάντηση της  σινδονολόγου Emanuela Marinelli: "Αρκεί να υπάρχουν χρήματα  και οι έρευνες  θα συνεχιστούν.  Υπάρχουν επίσης  εκείνοι  που δημοσιεύουν τις έρευνες.  Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι πίσω  από μερικές από αυτές  τις δημοσιεύσεις κρύβονται ομάδες  που θέλουν  να κάνουν τους άλλους να πιστέψουν  ότι η Σινδόνα είναι ένα ψεύτικο ιστορικό φαινόμενο».

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Γενική Ακρόαση Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022    Κατήχηση περί Γήρατος – 16. «Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο» (Ιω 14,2).

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου