ΙΕΡΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ & ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ & ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Το τρέχον έτος Κυρίου, 2018, ο Αρχιεπίσκοπος Κέρκυρας Σεβασμιότατος Ιωάννης Σπιτέρης, συμπληρώνει με τη χάρη του θεού 50 έτη από την ημέρα της ιερατικής του χειροτονίας και 15 έτη από την επισκοπική του χειροτονία.

Η Εκκλησία στην Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά και την Ήπειρο, την οποία με αγάπη ως ποιμένας διακόνησε τα 15 αυτά έτη ο αρχιεπίσκοπος πατέρας Ιωάννης Σπιτέρης, πανηγυρικά εορτάζει και χαίρεται αναπέμποντας ευχαριστίες προς τον Θεό.

Με την χαροποιό παρουσία του Αποστολικού Νούντσιου Σεβασμιοτάτου Σάβιο Ταϊ Φάϊ Χον, εκπροσώπου της ΑΑ του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα, των Αρχιερέων της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, των Πρεσβυτέρων, των Ιερομονάχων, των Μοναζουσών και του Χριστεπωνύμου πληρώματος της Αγίας Εκκλησίας, την Κυριακή 20 Μαΐου, στον Ιερό Καθολικό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Ιακώβου Αποστόλου και Χριστοφόρου Μάρτυρα (Ντόμο), στην Κέρκυρα, στις 10,30 το πρωί θα τελέσουμε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, με αισθήματα ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας και θα προσευχηθούμε στον Καλό Ποιμένα Χριστό για την Αγία Εκκλησία που παροικεί στην Κέρκυρα και υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του αγαπητού Ποιμένα μας. Καλούμε όλους τους χριστιανούς που επιθυμούν να ενωθούν μαζί μας στη δέηση ευχαριστίας προς τον Θεό Πατέρα για τα δώρα της αγάπης του προς την εκκλησία Του, να συμμετέχουν στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή ευφροσύνης και κοινωνίας της τοπικής μας Εκκλησίας πλαισιώνοντας και τιμώντας τον Ποιμένα μας Αρχιεπίσκοπο Π. Ιωάννη Σπιτέρη.

Εκ μέρους του Ιερού Κλήρου Π. Μάριος Ρήγος Γενικός Βικάριος Της Ιεράς Καθολικής Αρχιεπισκοπής Κερκύρας

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 26 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023     Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πέμπτη Κυριακή της Τεσσαρακοστής, το Ευαγγέλιο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 27 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου