Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ……ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ……ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Μέχρι τώρα ξέραμε πως η  τρέλα δεν πάει στα βουνά. Δεν ξέραμε όμως που πάει. Έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να το καταλάβουμε. Σ αυτό μας βοήθησαν κάποιοι «άσχετοι» του Υπουργείου Ναυτιλίας. Με τη βοήθειά τους καταλάβουμε πως τελικά η τρέλα πάει στη θάλασσα. Ιδού το γιατί:

Στα καινούρια δρομολόγια των πλοίων των άγονων γραμμών έχει με σοφία προβλεφθεί και μια θαυμάσια και ταχύτατη εξυπηρέτηση των Τηνίων  και των Παριανών προς την Πρωτεύουσα του Νομού  Κυκλάδων την Ερμούπολη.

Το θαύμα γίνεται τουλάχιστο κάθε Πέμπτη:

Αν  κάποιος βιάζεται να πάει στη Σύρο παίρνει το πλοίο της άγονης γραμμής στις 20.55 και φθάνει στη Σύρο  στις 00.45 ( περίπου σε τέσσερεις ώρες).

Ενώ, αν ταξιδέψει την Παρασκευή, τότε τα πράγματα είναι πιο εξυπηρετικά: Φεύγει από την Τήνο στις 15:55 και μόλις στις 19.50 είναι στη Σύρο. Λες και είναι δίπλα!

Αν  αυτός που βιάζεται να πάει στη Σύρο την Πέμπτη είναι Παριανός, τότε παίρνει το ίδιο πλοίο της άγονης γραμμής στις 18.45 και φθάνει στη Σύρο στο  άψε σβήσε στις 00.45 (σε έξη ώρες!).

Ενώ, αν είναι ημέρα Παρασκευή, τότε ξεκινάει από Πάρο στις 13.40 και στις 19:50 φθάνει κιόλας στη Σύρο δηλαδή πάλι μόνο σε έξη και κάτι (6) ώρες!

Μη χειρότερα!

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΙΞΤΟΥ Β’ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ

  Εκλέχτηκε Πάπας κατά την περίοδο των διωγμών και ύστερα από έντεκα μήνες θανατώθηκε για την πίστη του από τον αυτοκράτορα Βαλεριάνο. Κατά πάσα πιθανότητα

Το κήρυγμα της Κυριακής

19η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΣ Γ Ο Λόγος του Κυρίου επανέρχεται σε δύο θέματα που αναφέρθηκαν και την περασμένη Κυριακή, δηλαδή την προσκόλληση στα υλικά αγαθά

Εορτάστηκε η Παναγία των Χιόνων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εόρτασε πανηγυρικά ο παλιός ενοριακός Ναός του Χατζηράδου που είναι αφιερωμένος στην Παναγία των Χιόνων. Αποβραδίς, 4 Αυγούστου 2022,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου