Τελευταία πράξη της διοίκησης Τραμπ: Εκτελέστε τις θανατικές ποινές!

Η τελευταία πράξη της διοίκησης Τραμπ: Εκτελέστε τις θανατικές ποινές!

ΗΠΑ_2.jpg

O Τραμπ απέρχεται από το Λευκό Οίκο, με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε “Συγγνώμη” απ΄ τους καθολικούς ηγέτες της χώρας που τον στήριξαν“ για την προώθηση των χριστιανικών αξιών” δεν αναμένεται, πολύ περισσότερο από τον, ούτε καν αμερικανό, ανεκδιήγητο Αρχιεπίσκοπο Vigano, που λίγο πριν την εισβολή των οπαδών του Τράμπ στο Καπιτώλιο, ζητούσε δημόσια κάτι ανάλογο, λόγω της “νοθείας” των εκλογών. Ευτυχώς υπάρχουν καθολικές προσωπικότητες που μάχονται ως το τέλος για να σταματήσουν τις τελευταίες τρείς θανατικές εκτελέσεις, που έχει υπογράψει: αν γίνουν, θα μιλάμε για 13 εκτελέσεις σε ένα χρόνο! Από το 1880 δεν υπήρξε Πρόεδρος που να υπογράψει τότε εκτελέσεις σε ομοσπονδιακό επίπεδο! Έπρεπε να έρθει ένας “καλός χριστιανός” Πρόεδρος 140 χρόνια μετά!

Η γνωστή καθολική μοναχή, νομικός και ακτιβίστρια αδ. Helen Prejean δε μασά τα λόγια της: η ατζέντα του απερχόμενου Προέδρου βασίζεται στη βία, ο ίδιος απευθύνεται προνομιακά σε λευκούς που χρησιμοποιούν τη βία, ενθάρρυνε την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο και τώρα απέρχεται έχοντας υπογράψει θανατικές καταδίκες μόνο όταν τα θύματα ήταν λευκά. Ανάμεσα τους, μετά από δεκαετίες, και την εκτέλεση μιας γυναίκας, της Lisa Montgomery, έχοντας αρνηθεί το αίτημα εξέτασης της από ψυχιάτρους.

Τι τελικά θα συμβεί είναι θέμα, πραγματικά, ημερών…

Πληροφόρηση και φωτογραφία μοναχής απ΄τον ιστότoπο του ραδιοφωνικού σταθμού wbur

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ μέλος της Συνοδικής Επιτροπής “Δικαιοσύνη και Ειρήνη”

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΠΡΙΓΚΙΤΗΣ

Αποτελεί μια από της προστάτιδες αγίες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου που τιμήθηκε από τους πιστούς για τις «Αποκαλύψεις» της, δηλαδή για τα θεια οράματα που είχε.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 16ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 23 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 27-28.7.2024

Οικισμός Ενορία  27 – 28 Ιουλίου 2024 Αγάπη Agapi Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Aetofolia Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Andros Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου