Η Καθολική Εκκλησία

Η Καθολική Εκκλησία

– Η Καθολική Εκκλησία τιμά τον Αγ. Βαλεντίνο, λείψανα του οποίου φυλάσσονται στην Φραγκοκλησιά στο κέντρο της Ερμού.

– Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 13 τρεχ. παραμονή της γιορτής στις 6 το απόγευμα, θα τελεστεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον οποίο θα προΐστανται ο Αποστολικός Τοποτηρητής της Επισκοπής Χίου Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος.

– Ανήμερα της γιορτής στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρική πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία και Περιφορά των Ιερών Λειψάνων του Αγίου.

– Θα προΐσταται ο Σεβ/τος Αρχιεπίσκοπος Savio Hon Tai Fai Αποστολικός Νούντσιος της Αγίας Έδρας στην Ελλάδα.

Πηγή: Δημοκράτης

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Η Σύνοδος της Νίκαιας (3ο Μέρος) Πολιτικές και Εκκλησιαστικές συνέπειες

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (3ο μέρος)  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ    Ο Μέγας Κωνσταντίνος στην εκτίμηση του ανατολικού Χριστιανισμού    Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο κείμενο, η Σύνοδος