Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ

Ο Πάπας Φραγκίσκος συχνά έχει υπενθυμίσει  στα κηρύγματα του τη σημασία  και την αξία των παππούδων και γιαγιάδων  και γενικά των ηλικιωμένων ατόμων: Ο Άγιος Πατέρας για να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη και πολύμορφη προσφορά τους, σε συνεργασία με την ομοσπονδία των οργανώσεων που ασχολούνται με την τρίτη ηλικία, θα δεχθεί επτά χιλιάδες (7000) ηλικιωμένα άτομα στην αίθουσα Παύλος 6ος  στο Βατικανό το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016.

Αυτή η συνάντηση αποτελεί το αποκορύφωμα  και το κλείσιμο της εορτής των παππούδων και γιαγιάδων  που έχει οργανωθεί από την Ομοσπονδία των Οργανώσεων που ασχολούνται με τους ηλικιωμένους.

Πριν από τη συνάντησή τους με τον Άγιο Πατέρα  θα προηγηθεί ένα θέαμα, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ηλικιωμένα άτομα,  τα οποία θα διηγηθούν οτι το εξαιρετικό κάνουν στην καθημερινότητα της  ζωής τους  ιδιαίτερα όταν συγκεντρώνονται σε συλλόγους.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση Πάπα Φραγκίσκου, 22 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023   Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού. Η

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου