Η ευγνωμοσύνη του επισκόπου των Σκοπίων

Η ευγνωμοσύνη του επισκόπου των Σκοπίων

Στο τέλος της Ευχαριστιακής τελετής, πριν από την τελική ευλογία, ο σεβασμιότατος Kiro Stojanov, επίσκοπος των Σκοπίων, χαιρέτισε και ευχαρίστησε τον Πάπα Φραγκίσκο για την σημερινή παρουσία του. Μεταξύ άλλων είπε:

Η προετοιμασία αυτής της επίσκεψης υπήρξε μια περίοδο κοινωνίας και κοινής πορείας. Αυτή η εμπειρία θα παραμείνει βαθιά ριζωμένη στις καρδιές μας και στην ιστορία αυτής της γης, ως γεγονός που μας γέμισε με χαρά και πάνω απ’ όλα μας έφερε κοντά. (…). Προσεύχομαι στον Κύριο και Θεό ώστε οι λέξεις που έχουν σπαρθεί στις καρδιές μας να φέρουν σε κάθε καρδιά, αλλά και σε κάθε επίπεδο και σε κάθε δομή, καρπούς ζωής.

Οι ευχαριστίες του Πάπα Φραγκίσκου

Ο Φραγκίσκος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον ιεράρχη για τα λόγια του και κυρίως για τις εργασίες που έγιναν ενόψει αυτής της ημέρας. Οι ευχαριστίες του Πάπα απευθύνονται σε όλους εκείνους που συνεργάστηκαν και επεκτείνονται και προς τις πολιτικές αρχές της χώρας, προς την αστυνομία και προς τους εθελοντές. Θα σας θυμηθώ όλους στην προσευχή μου, διαβεβαιώνει και, ως συνήθως, καταλήγει: «Ζητώ και από εσάς να προσευχηθείτε για εμένα».

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

  4η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΣ Α   Το σημερινό ευαγγέλιο αρχίζει ως εξής: «Όταν ο Ιησούς είδε τα πλήθη ανέβηκε στο όρος, κάθισε και

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου