Η ΕΝΟΡΙΑ ΣΑΜΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

Την Τρίτη τα ξημερώματα αφίχθη ο εφημέριος της ενορίας μας π. Ριχάρδος Ταράσκεβιτς, ο οποίος μετά από ολιγόωρη ξεκούραση από το ταξίδι του, ξεκίνησε μια σειρά επαφών με ενορίτες  εδώ στο νησί της Σάμου. Σκοπός του να  προωθηθεί  ακόμη καλύτερα η  ποίμανση της ενορίας μας. Διευθέτησε θέματα της αρμοδιότητάς του σε συνεργασία με τον βοηθό εφημερίου Μεταστάσεως της Θεοτόκου Βαθέως Σάμου.

Την Τετάρτη 28/9 το βράδυ  τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, αφού η απεργία των πλοίων την Πέμπτη 22/9 και την Παρασκευή 23/9 δεν επέτρεψε να είναι στη Σάμο την Κυριακή. Δεν υπήρχε πλοίο αλλά ούτε και άλλο πρόσφορο μέσο για να φθάσει από την Τήνο στη Σάμο.

Με τη  Θεία Λειτουργία της Τετάρτης εξυπηρετήθηκαν οι ενορίτες και μερικοί επισκέπτες και παραθεριστές του νησιού.  Ανεγνώσθησαν τα βιβλικά κείμενα  και μετά την ανάγνωση  του ιερού ευαγγελίου ο εφημέριος με μία σύντομη ομιλία σε διάφορες γλώσσες θέλησε να μυήσει τους παρόντες στο λόγο του Θεού που ακούστηκε.

μφ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ 1 Απριλίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου