Η εικόνα Παναγίας της φτώχειας

Η  εικόνα Παναγίας της φτώχειας  

Στη γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου στην αίθουσα  Παύλος 6ος εκατό Περουβιανοί προσκυνητές  παρουσιάστηκαν για να ευχηθούν στον Άγιο Πατέρα «καλό ταξίδι». Ο Ποντίφικας θα αναχωρήσει στις 15 Ιανουαρίου για το πρώτο του αποστολικό του νέου έτους 2018 για το Περού (15-18 Ιανουαρίου) και μετά στη Χιλή  (18 -22 Ιανουαρίου).

Οι προσκυνητές  που μένουν στη Γαλλία  για λόγους εργασίας, έφεραν στον Άγιο Πατέρα, μία εικόνα της « Παναγίας της φτώχειας» ., πολύ προσφιλή στον Περουβιανό λαό.

Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου «είναι ένα σύμβολο ενότητας  και ελπίδας  για όλους εμάς και θα δώσει νέα ώθηση στην αλληλεγγύη, τη  δικαιοσύνη, την κατανόηση για το μέλλον της ειρήνης  για το λαό μας”, δήλωσαν οι αντιπρόσωποι της γαλλο-περουβιανής οργάνωσης.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΠΡΙΓΚΙΤΗΣ

Αποτελεί μια από της προστάτιδες αγίες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου που τιμήθηκε από τους πιστούς για τις «Αποκαλύψεις» της, δηλαδή για τα θεια οράματα που είχε.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 16ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 23 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 27-28.7.2024

Οικισμός Ενορία  27 – 28 Ιουλίου 2024 Αγάπη Agapi Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Aetofolia Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Andros Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου