ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Μετά το πέρας της Θειας Λειτουργίας παρατέθηκε Γεύμα από την ενορία προς τους ενορίτες και τους πρόσφυγες που συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία μετά από την πολύτιμη βοήθεια της Επισκοπής Χίου, της Κάριτας της Αρχιεπισκοπής Szczecinsko Kamienskiej Πολωνίας και της κοινότητας της Σύρου του Τάγματος των Αδελφών του Ελέους.

Ιδιαίτερα ευτυχής για αυτήν την πράξη αγάπης ένας πρόσφυγας ευχαριστώντας μας είπε ότι : «Σας ευχαριστούμε για το αυτή την πράξη αγάπης γιατί αισθανθήκαμε ζεστασιά και μας κάνατε να αισθανθούμε ανθρώπινα. Εδώ στην Εκκλησία καταλαβαίνουμε ότι μόνο ο Ιησούς και η Εκκλησία του δεν μας έχει εγκαταλείψει.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν οικονομικά για να πραγματοποιηθεί αυτό το γεύμα αγάπης αλλά και όσους βοήθησαν με την εθελοντική τους εργασία για να πραγματοποιηθεί αυτό το γεύμα.

Δεν είναι εύκολο μια ενορία με ένα τακτικό ετήσιο προϋπολογισμό δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, να μπορεί να ανταποκρίνεται στις πολλαπλάσιες οικονομικές ανάγκες της για να μπορεί να συνεχίζει την ποιμαντική και κοινωνική της αποστολή  προς τους αδελφούς μας.

Τώρα καταλαβαίνουμε τα λόγια του Επισκόπου μας που συχνά  επαναλαμβάνει :«ευτυχώς που υπάρχουν φτωχοί για να βοηθούν τους φτωχούς»!

υμφ 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2022     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου