ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Μετά το πέρας της Θειας Λειτουργίας παρατέθηκε Γεύμα από την ενορία προς τους ενορίτες και τους πρόσφυγες που συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία μετά από την πολύτιμη βοήθεια της Επισκοπής Χίου, της Κάριτας της Αρχιεπισκοπής Szczecinsko Kamienskiej Πολωνίας και της κοινότητας της Σύρου του Τάγματος των Αδελφών του Ελέους.

Ιδιαίτερα ευτυχής για αυτήν την πράξη αγάπης ένας πρόσφυγας ευχαριστώντας μας είπε ότι : «Σας ευχαριστούμε για το αυτή την πράξη αγάπης γιατί αισθανθήκαμε ζεστασιά και μας κάνατε να αισθανθούμε ανθρώπινα. Εδώ στην Εκκλησία καταλαβαίνουμε ότι μόνο ο Ιησούς και η Εκκλησία του δεν μας έχει εγκαταλείψει.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν οικονομικά για να πραγματοποιηθεί αυτό το γεύμα αγάπης αλλά και όσους βοήθησαν με την εθελοντική τους εργασία για να πραγματοποιηθεί αυτό το γεύμα.

Δεν είναι εύκολο μια ενορία με ένα τακτικό ετήσιο προϋπολογισμό δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, να μπορεί να ανταποκρίνεται στις πολλαπλάσιες οικονομικές ανάγκες της για να μπορεί να συνεχίζει την ποιμαντική και κοινωνική της αποστολή  προς τους αδελφούς μας.

Τώρα καταλαβαίνουμε τα λόγια του Επισκόπου μας που συχνά  επαναλαμβάνει :«ευτυχώς που υπάρχουν φτωχοί για να βοηθούν τους φτωχούς»!

υμφ 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΤΗΣ 8ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2 Μαρτίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Φόβος να πιστέψουμε και να αγαπήσουμε

ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ «Μη φοβάστε, εγώ νίκησα τον κόσμο»   Σήμερα ακούγεται όλο και περισσότερο: «Εγώ δεν εμπιστεύομαι πιά κανέναν, ούτε τον

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου