ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ «FRATELLI» ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΑΔΑ ΤΗΝΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ «FRATELLI» ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΑΔΑ ΤΗΝΟΥ 


Είναι πολύ αισιόδοξο, ενθαρρυντικό και υποδειγματικό να βλέπει κανείς γονείς να  συνεργάζονται με τα παιδιά τους, για να τους δημιουργήσουν μια πηγή αξιοπρεπούς διαβίωσης και ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Είναι όμως και μια ικανοποίηση να βλέπει κανείς να προοδεύουν οικογένειες που δεν στηρίζουν  την πρόοδό τους  στην τσέπη τους αλλά στην πίστη τους στο Θεό και στο υγιές μυαλό  που Εκείνος τους δώρισε.

Είναι χαρακτηριστική η φράση της μητέρας Μαγδαληνής: «εμάς, δηλαδή εμένα και του συζύγου μου, ο Κύριος μας τα δίνει δύο – δύο».

Μακάρι να σκεπτόντουσαν και άλλοι έτσι και να αναγνωρίζουν τα δώρα του Θεού στη ζωή τους.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «FRATELLI” που χθες, με την ευλογία του Θεού, εγκαινιάστηκαν τιμούν την οικογένεια  Ιωσήφ και Μαγδαληνής Δελατόλα, τιμούν τη χώρα και όλο το νησί της Τήνου,  αλλά και τις Κυκλάδες.

Όποιος νομίζει ότι υπερβάλλουμε στις λίγες αυτές γραμμές που γράφουμε, ας ζητήσει να δει από κοντά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Παλλάδα Τήνου «FRATELLI”. Σίγουρα θα διαπιστώσει μια λεπτή και έξυπνη εργασία, θα δει τη λεπτομέρεια, το νησιώτικο στυλ και την τηνιακή γραμμή. Εκεί η λεπτομέρεια συναντά την πολυτέλεια, η λεπτότητα την ικανότητα και η συλλογικότητα  την τελειότητα.

Και αυτό διότι η  Μαγδαληνή και ο Ιωσήφ αγαπιούνται πολύ, αγαπούν τα παιδιά τους και αυτά  είναι υποδειγματικοί “FRATELLI”

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

26η Κυριακή του Έτους (Α)

26η    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (A)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Δαν   3,31.29.30.43.42 Όσα έκανες σ’ εμάς, Κύριε, τα έκανες με κρίση αληθινή. Αμαρτήσαμε σε όλα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου