Φωταγωγήθηκαν οι περιστεριώνες στο χωριό «Αγάπη» της Τήνου

Φωταγωγήθηκαν οι περιστεριώνες στο χωριό «Αγάπη» της Τήνου

Αγάπη, 7/6/2020, 23:30 : Πρώτη νυχτερινή φωταγώγηση με τους καινούριους προβολείς στην κοιλάδα με τους περιστεριώνες στο Αγάπη. Ο πολιτιστικός σύλλογος των Αγαπιανών χθες το πρωί άσπρισε εκτός από το χωριό και όλους τους περιστεριώνες της κοιλάδας και φωταγώγησε με προβολείς 12 περιστεριώνες.
Το θέαμα πραγματικά εντυπωσιάζει και αξίζει μια νυχτερινή επίσκεψη στο Αγάπη!
Φαντάζομαι όλους τους περιστεριώνες του νησιού φωταγωγημένους. Όσο και αν το πρωί περνάνε απαρατήρητοι το βράδυ θα φάνταζαν σαν εκθέματα ενός υπαίθριου λαογραφικού μουσείου.

πηγή: Prelorentzos Manthos

ΣΧΟΛΙΟ kantam.gr:

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγαπιανών για τη νέα του πρωτοβουλία του. Το χωριό «Αγάπη» αδικείται, διότι κανείς δεν είχε και δεν έχει ακόμη το θάρρος να το ενώσει με το χωριό Βωλάξ που θα του έδινε πρωτιά ανάμεσα στα χωριά της Τήνου, όταν τα Πούλμαν από το χωριό Βωλάξ θα έφθαναν μέσω του σεληνιακού τοπίου στο χωριό «Αγάπη» και από εκεί στα Κάτω Μέρη. Σίγουρα τώρα θα είχε τουλάχιστο χιλίους κατοίκους!

Το νησί της Τήνου είναι όμορφο την ημέρα. Τώρα με την πρωτοβουλία του Συλλόγου των Αγαπιανών, αν την μιμηθούν και άλλοι Σύλλογοι, θα γίνει και τη νύκτα πανέμορφo. Κουράγιο!

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

26η Κυριακή του Έτους, Κύκλος Γ   Ο χρόνος και η αιωνιότητα είναι δύο στοιχεία που σήμερα παρουσιάζονται και στα τρία βιβλικά αναγνώσματα. Το ευαγγέλιο

25 Σεπτεμβρίου μνήμη της Αγίας Ευφροσύνης

  Πρόκειται για μια αγία όχι ιδιαιτέρα διαδεδομένη στη Δύση. Γεννήθηκε μεταξύ των ετών 410 και 413 στην Αλεξάνδρεια και ήταν κόρη ενός εύπορου αξιωματικού

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου