ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΜΑΣ

6

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΧΙΟΥ-ΛΕΣΒΟΥ-ΣΑΜΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Αρ.πρωτ. 26/2020
Αρ. Φακ. 001/001

Τήνος 10/7/2020

Αγαπητοί πατέρες Ριχάρδε, Λέοντα, Tonny και Martin
Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές μου

Μου λείπετε και αναζητώ τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σας, διότι πέρασε αρκετός καιρός που δε σας βλέπω. Είστε τα πνευματικά μου παιδιά που βρίσκεστε στα πιο μακρινά νησιά, αλλά σας βεβαιώνω ότι έχετε την καλύτερη θέση μέσα στην καρδιά μου.
Σας γράφω δυο λόγια για να σας βεβαιώσω ότι συχνά σας σκέπτομαι και πολύ προσεύχομαι να είναι μαζί σας ο Κύριος, να σας ευλογεί και με την παρουσία των αγαπητών ιερέων μας, του διακόνου μας Μάριου και του υποδιακόνου μας Λέν, που θυσιάζονται για σας, ο Κύριος να σας συνοδεύει στις δύσκολες μέρες που τώρα όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει.
Σκέπτομαι εσάς, αγαπητοί μου Ελληνόφωνοι αδελφοί και αδελφές που διατηρείτε τη φλόγα της πίστης αναμμένη στις απομακρυσμένες ενορίες μας, χάρη στη δική σας ζωντανή πίστη.
Σκέπτομαι εσάς αγαπητοί αλλοδαποί αδελφοί και αδελφές μου που εκτός από τα προβλήματα που δημιουργεί ο κορωνοϊός, αντιμετωπίζετε και τόσες άλλες δυσκολίες, ενώ ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον.
Όλοι είμαστε κοντά σας και το γνωρίζετε καλά. Όλοι μαζί κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη χαθεί η ελπίδα μας στον Κύριο και όλα να πάνε καλά!
Αναζητώ την κατάλληλη στιγμή να βρεθώ κοντά σας και να ζήσουμε εκείνες τις όμορφες στιγμές που ζούμε κάθε φορά που συναντιόμαστε.
Η Παναγία και ο Άγιος Νικόλαος να είναι η βοήθεια όλων μας. Πατρικά σας ευλογώ και εύχομαι σύντομα ο Κύριος να μας δώσει την ευκαιρία πατρικά να σας ασπαστώ.

Μείνε μαζί τους Κύριε

Με πολλή πατρική αγάπη
Ο επίσκοπός σας
+Νικόλαος

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

3η Κυριακή του Πάσχα (B)

3η   ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (B)     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 66[65],1-2                         Αλαλάξετε στο Θεό όλη η γη, ψάλετε στη δόξα του Ονόματός

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 18 Μαΐου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου