ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2016, ο Αποστολικός Νούντσιος συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Αποστολικής Νουντσιατούρας, Πανοσιογιότατο  π. Μάξιμο, τον  Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο και το εφημέριο του Μητροπολιτικού μας Ναού, π. Γεώργιο, επισκέφθηκε τον Έπαρχο Νάξου, κ. Ιωάννη Μαργαρίτη.

Η  συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Έπαρχος ευχαρίστησε τον Αποστολικό Νούντσιο, για την τιμή που του έκανε ο Αποστολικός Νούντσιος να τον επισκεφθεί. Ανταλλάχτηκαν φιλοφρονήσεις και εκδηλώθηκε η επιθυμία και των δύο πλευρών, να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ καθολικής Εκκλησίας και τοπικής κοινωνία με σκοπό την κοινή υπηρεσία στον σημερινό άνθρωπο. 

Μετά την επίσκεψη που έκανε ο Αποστολικός Νούντσιος στον Έπαρχο Νάξου, με την συνοδεία του επισκέφτηκε  το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλη Μαργαρίτη.

Ο κ. Δήμαρχος υποδέχτηκε τον Αποστολικό Νούντσιο ευχαριστώντας τον για την επίσκεψη την οποία θεωρεί τιμητική τόσο για το Δήμο όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Ο Αποστολικός Νούντσιος ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δήμαρχο για τις καλές σχέσεις και  αμοιβαίο σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο και την Καθολική Εκκλησία της Νάξου και ευχήθηκε αυτές οι σχέσεις συνεχώς να γίνονται καλύτερες προς όφελος των Δημοτών και των πιστών.

Στο τέλος και των δύο συναντήσεων έγινε ανταλλαγή δώρων.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2022     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου