ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2016, ο Αποστολικός Νούντσιος συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Αποστολικής Νουντσιατούρας, Πανοσιογιότατο  π. Μάξιμο, τον  Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο και το εφημέριο του Μητροπολιτικού μας Ναού, π. Γεώργιο, επισκέφθηκε τον Έπαρχο Νάξου, κ. Ιωάννη Μαργαρίτη.

Η  συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Έπαρχος ευχαρίστησε τον Αποστολικό Νούντσιο, για την τιμή που του έκανε ο Αποστολικός Νούντσιος να τον επισκεφθεί. Ανταλλάχτηκαν φιλοφρονήσεις και εκδηλώθηκε η επιθυμία και των δύο πλευρών, να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ καθολικής Εκκλησίας και τοπικής κοινωνία με σκοπό την κοινή υπηρεσία στον σημερινό άνθρωπο. 

Μετά την επίσκεψη που έκανε ο Αποστολικός Νούντσιος στον Έπαρχο Νάξου, με την συνοδεία του επισκέφτηκε  το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλη Μαργαρίτη.

Ο κ. Δήμαρχος υποδέχτηκε τον Αποστολικό Νούντσιο ευχαριστώντας τον για την επίσκεψη την οποία θεωρεί τιμητική τόσο για το Δήμο όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Ο Αποστολικός Νούντσιος ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δήμαρχο για τις καλές σχέσεις και  αμοιβαίο σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο και την Καθολική Εκκλησία της Νάξου και ευχήθηκε αυτές οι σχέσεις συνεχώς να γίνονται καλύτερες προς όφελος των Δημοτών και των πιστών.

Στο τέλος και των δύο συναντήσεων έγινε ανταλλαγή δώρων.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

24 Σεπτεμβρίου μνήμη της Παναγίας της Φανερωμένης

  Στις αρχές του 13ου αιώνα, οι Μωαμεθανοί καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας. Χιλιάδες χριστιανοί συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι ή μεταφέρονται στην Αφρική, όπου πωλούνται ως

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου