Εντοπισμός και διάσωση 26 μεταναστών στη Λέσβο

Εντοπισμός και διάσωση 26 μεταναστών στη Λέσβο

Στον εντοπισμό και τη διάσωση 26 αλλοδαπών προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στελέχη της Frontex σε συνεργασία με στελέχη του Λιμενικού Σώματος, καθώς επίσης και στη σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους.

Συγκεκριμένα, πλωτό σκάφος της δύναμης Frontex, το οποίο πραγματοποιούσε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «Ποσειδών 2018» εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «Κεραμιδαριά» Μήθυμνας της Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο από την οποία αποβιβάστηκαν οι αλλοδαποί επιβαίνοντες.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα του Λιμενικού από ξηράς, όπου εντόπισε τους 26 αλλοδαπούς, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε, ηλικίας 25 ετών.

Διενεργείται προανάκριση από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο ΡΚαθολικών Τήνου κ. Ιωσήφ

Σήμερα το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, μετέβη στο Επισκοπείο της ΡΚαθολικής Αρχιεπισκοπής και ευχήθηκε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου