ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ- ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ- ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

Μεγάλος ήταν ο αριθμός των ατόμων που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο κάλεσμα της τοπικής Κάριτας που έγινε μέσω κοινωνικών δικτύων ( https://www.facebook.com/groups/1871990833061617/  ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ – CARITAS NAXOS TINOS ANDROS MYKONOS) τη περασμένη Κυριακή 14 Οκτωβρίου με σκοπό τη διαλογή και τακτοποίηση του ρουχισμού, παπουτσιών, κλινοσκεπασμάτων, κουβερτών και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης στην Ξινάρα.  

Οι εθελοντές συνεργάστηκαν με όρεξη και γοργό ρυθμό ώστε μεγάλη ποσότητα των ειδών που είχαν συγκεντρωθεί από προσφορές στον αποθηκευτικό  χώρο της Κάριτας να είναι πλέον διαθέσιμη να καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας εντός και εκτός Τήνου. Υπενθυμίζεται μια ακόμη φορά οτι μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει σε ανδρικά και παιδικά ρούχα – παπούτσια, σεντόνια και κουβέρτες ενώ είναι εξίσου πολύ σημαντικό και μειώνει κατά πολύ την ανάγκη σε κόπο και χρόνο των εθελοντών όλα τα είδη να είναι σε άψογη κατάσταση και εντελώς καθαρά. 

Μια επιπλέον υπενθύμιση σχετίζεται με την ετήσια συνδρομή (6 ευρώ) για τα ήδη – ή νέα-  μέλη και φίλους της τοπικής Κάριτας η οποία μπορεί να καταβληθεί ως το τέλος Νοεμβρίου μέσω των ενοριακών αντιπροσώπων είτε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή απευθείας στην ταμία μας. Είναι βέβαιο οτι και αυτό το σχετικά μικρό έσοδο συμβάλει στην ανακούφιση συνανθρώπων μας και στη κάλυψη ορισμένων λειτουργικών εξόδων. Στη δεδομένη περίοδο η καταγραφή των μελών και των φίλων της Κάριτας είναι επιπρόσθετα σημαντική καθώς σχετίζεται και με την διαδικασία ανάδειξης τυχών νέας σύνθεσης διοικητικού συμβουλίου (πλην του προέδρου ο οποίος διορίζεται από τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο) μέσω της διεξαγωγής εκλογών που σύμφωνα με το εγκεκριμένο καταστατικό ορίστηκε να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Τέλος όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της Κάριτας Νάξου – Τήνου προκειμένου να ενημερωθούν για την επίσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσης του Αποστολικού Νούντσιου στην τοπική Κάριτας το περασμένο Μάιο αλλά επίσης και για το σύνολο των καλοκαιρινών δράσεων που υλοποιήθηκαν σε τοπικό επίπεδο (https://www.caritas-ntm.gr/ ).

Η καθιερωμένη Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (της Τήνου) προγραμματίζεται για τη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 αλλά βεβαίως θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση γι αυτή, καθώς και για την αντίστοιχη στη Νάξο.  

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου