Ένα μέλλον ειρήνης μετά τον διάλογο μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας

Ένα μέλλον ειρήνης μετά τον διάλογο μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας

Χθες Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, μετά την θεομητορική προσευχή του Αγίου Πατέρα  με το συναγμένο λαό στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου , ο Πάπας Φραγκίσκος  ευχήθηκε  μια αίσια εξέλιξη στην ιστορική συνάντηση στην Σιγκαπούρη μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ και του Προέδρου της Βόρειας Κορέας.

Επιθυμώ εκ νέου  να φθάσει στον αγαπημένο  Κορεατικό λαό  μία ιδιαίτερη σκέψη μέσα στη φιλία και τη  προσευχή.  Ο συζητήσεις που θα  λάβουν χώρα  τις προσεχείς ημέρες  στην Σιγκαπούρη   είθε να συμβάλουν  στην   εξέλιξη  μιας θετικής πορείας  που θα εξασφαλίζει  ένα μέλλον ειρήνης  στην Κορεατική Χερσόνησο  και όλο τον κόσμο.

Προσευχή στην Παναγία Βασίλισσα της Κορέας

Για να συνοδέψουμε  αυτή τη Σύνοδο κορυφής στην οποία   είναι στραμμένα τα μάτια όλου του κόσμου , ο Πάπας Φραγκίσκος απάγγειλε στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου  την Θεομητορική προσευχή «Χαίρε Μαρία».

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, η συνάντηση και οι ομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας.

Στην Σιγκαπούρη όλα είναι έτοιμα  για την ιστορική συνάντηση του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Donald Trump και του Προέδρου της Βορείου Κορέας κ. Kim Jong Un.

Και ο Πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε  την εκτίμησή του  για τη σύνοδο κορυφής  και για το ρόλο  της Κίνας  που διευκόλυνε  τον διάλογο μεταξύ των δύο χωρών.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο ΡΚαθολικών Τήνου κ. Ιωσήφ

Σήμερα το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, μετέβη στο Επισκοπείο της ΡΚαθολικής Αρχιεπισκοπής και ευχήθηκε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου