Ένα λογότυπο με την καρδιά της Παναγίας και το Σταυρό της ΠΗΝ

Ένα λογότυπο με την καρδιά της Παναγίας και το Σταυρό της ΠΗΝ

Τρία χρώματα και έξι σύμβολα ικανά να συμβολίσουν και να προβάλουν την πνοή  του Πνεύματος που θα συνοδεύει την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας (ΠΗΝ) στον Παναμά.

Η τρυφερότητα και η εγκατάλειψη της Παναγίας  στο θέλημα του Θεού καθοδήγησαν το χέρι της Ambar Calvo,  μαθήτριας  στην αρχιτεκτονική  Σχολή του Παναμά, η οποία δημιούργησε το λογότυπο της World Youth Day 2019. Τρία χρώματα: κόκκινο, μπλε και γαλάζιο, για να δείξει την αγάπη και την Πάθος του Χριστού, θυμηθείτε το  ένδυμα της Παναγίας, τον Ειρηνικό Ωκεανό, την Καραϊβική Θάλασσα και τα χρώματα της σημαίας του Παναμά.

Η απέραντη αγάπη της Παναγίας

Ένα απλό λογότυπο που περικλείεται στο γράμμα "Μ" σε μια καρδιά, για να αντιπροσωπεύει την απεριόριστη αγάπη της Μητέρας του Θεού για όλη την ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα, η Παναγία είναι η πρωταγωνίστρια του σχεδίου, που παρουσιάζεται μέσα από την τρυφερότητα της σιλουέτας τη στιγμή που έχει συλλάβει το Θείο Βρέφος Ιησούς.

Ο περιοδεύων  Σταυρός

Ο "Προσκυνητής Σταυρός" είναι σαφώς ορατός με κόκκινο χρώμα, ένα σύμβολο της περιοδεύουσας  μαρτυρίας της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας. Εμφανίστηκε χάρη στην επιθυμία του Ιωάννη Παύλου Β το 1984 με την ευκαιρία του Ιωβηλαίου έτους της Λύτρωση.

Ο δρόμος που οδηγεί στ συνάντηση του  Ιησού

Το Λογότυπο , φυσικά, δεν ξεχνάει τον τόπο όπου λαμβάνει χώρα η συνάντηση των νέων από όλο τον κόσμο, αποτυπώνοντας το προφίλ του ισθμού του Παναμά στην καρδιά και το "Μ". Για την  Ambar, το σώμα της Παναγίας είναι επίσης "ο δρόμος που μας οδηγεί να συναντηθούμε στον Ιησού και τον Παναμά  το 2019". Οι μικρές λευκές κουκίδες που βλέπετε είναι ένα σημάδι του στέμματος της Ουράνιας Μητέρας και αντιπροσωπεύουν τους προσκυνητές από όλες τις ηπείρους. "Ναι" για μια γιορτή  για όλους τους νέους του κόσμου.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

7η Κυριακή του Πάσχα (B)

7η    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (Β)               ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ.27(26),7-9                     ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ, Κύριε, τη φωνή μου, με την οποία κραυγάζω. Για Σένα είπε η καρδία

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου