Εξετάζουμε το ”Πάσχα στο σπίτι”

Εξετάζουμε το ''Πάσχα στο σπίτι''

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Την προετοιμασία για τον εορτασμό του Πάσχα στο σπίτι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

Σύμφωνα με την προεδρική υπηρεσία Τύπου, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας σε τηλεδιάσκεψη που είχε με δημάρχους μεγάλων πόλεως, ανέφερε ότι έχει μιλήσει με τους εκκλησιαστικούς ηγέτες για το θέμα της εξάπλωσης του COVID-19.

"Το Πάσχα συνήθως συγκεντρώνει πολλούς ανθρώπους στην εκκλησία, μεταξύ των οποίων και εκείνοι που προέρχονται από το εξωτερικό, γι 'αυτό ετοιμάζουμε και σύντομα θα παρουσιάσουμε το έργο ‘’Πάσχα στο σπίτι ", όπου ο κόσμος θα είναι στο σπίτι και όχι συγκεντρωμένος κατά χιλιάδες σε Εκκλησίες” – δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, οι θρησκευτικοί ηγέτες κατανοούν ότι οι υπηρεσίες θα πρέπει να μεταδοθούν τηλεοπτικά για την αποφυγή συνάθροισης που θα προκαλέσει εξάπλωση του κορωνοϊού.

Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιούνται περιπολίες κοντά σε ναούς, όπου στην περίπτωση συνάθροισης πλήθους ανθρώπων, θα πρέπει να διεξάγουν συνομιλίες και να εξηγήσουν ότι η συγκέντρωση σε είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για την υγεία των υπολοίπων.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο σεισμός στην Τουρκία και Συρία…

Δυστυχώς ο σεισμός των 7.9 ρίχτερ που έπληξε Τουρκία και Συρία προξένησε μεγάλο αριθμό θυμάτων, που συνεχώς μεγαλώνει. Ο Πάπας Φραγκίσκος απέστειλε αμέσως συλλυπητήρια τηλεγραφήματα,

6η Κυριακή του Έτους

  ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 31 [30], 3-4) Ας είσαι για μένα οχυρωμένο κάστρο, και τόπος καταφυγής, για να με σώσεις. Επειδή εσύ είσαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου