ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ “ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ “

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ “ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ,  ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ “

Ένα βίντεο – έκκληση (και) προς τον Πάπα Φραγκίσκο “ανέβηκε” πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο. Οι χριστιανοί γονείς της 14χρονής Huma, που απήχθη πριν δύο μήνες στο Πακιστάν, ζητούν να έρθουν σε επικοινωνία με το παιδί τους. Η πληροφόρηση που έχουν είναι ότι η κοπέλα προσηλυτίσθηκε βίαια στον Ισλάμ και δόθηκε ως νύφη σε έναν από τους απαγωγείς! Η απαγωγή έγινε από μια κινεζοπακιστανική συμμορία εμπορίας ανθρώπων.
Η δικηγόρος της οικογένειας, που ορίσθηκε από την Αρχιεπισκοπή του Καράτσι, ζητά την παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας. ΟΙ 5 προσφυγές της στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας δεν έφεραν πρακτικό αποτέλεσμα Αντίθετα οι απαγωγείς κατέθεσαν αίτημα στο Δικαστήριο ζητώντας την“ απελευθέρωση” της κοπέλας από την κηδεμονία των γονέων, ισχυριζόμενοι ότι είναι ενήλικη! Όμως είναι γεννημένη μόλις το 2005.
Οι γονείς. στην έκκλησή τους. απευθύνονται επίσης στη διεθνή κοινότητα, στις πακιστανικές αρχές, στους επικεφαλής κυβέρνησης και ενόπλων δυνάμεων και προσωπικά στον πολιτικό – γιο της πρώην πρωθυπουργού Μπεναζίρ Μπούτο.
Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη…

Φωτό αρχείου (χριστιανών της χώρας, ενώ προσεύχονται) και πληροφόρηση από Vatican News
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
μέλος της Συνοδικής Επιτροπής “Δικαιοσύνη και Ειρήνη” της Καθολικής Εκκλησίας

  

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Βασίλισσα του Ουρανού, 21 Απριλίου 2024

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΔ’ Κυριακή του Πάσχα, 21 Απριλίου 2024   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 5ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 22 Απριλίου 2024    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου