ΕΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

ΕΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 300 χρόνια από την ίδρυση της ενορίας του Αγίου Νικολάου  της χώρας Τήνου και των 200 από την οικοδόμηση του σημερινού Ναού της, το ενοριακό Συμβούλιο πρόσφερε  στους άμεσους συνεργάτες της ενορίας «δείπνο αγάπης» στο  Κέντρο EXO –Catering την Τετάρτη βράδυ 20 Ιουλίου 2016.

Μεταξύ των συνδαιτυμόνων διακρίναμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο, τον εκπρόσωπο του Σεβασμιοτάτου  Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β΄, Πανοσιολογιότατο π. Γεώργιο Φανερό, τον εφημέριο του Ορθοδόξου Μητροπολιτικού Ναού Τήνου π. Γεώργιο Τουφεκλή, όλο τον Καθολικό Κλήρο που εργάζεται στην Τήνο, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη, τον Έπαρχο Τήνου κ. Γιαγιά, τον πρώην Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά, Αντιδημάρχους, τους Διοικητές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τον κ. Λιμενάρχη, μέλη του Συλλόγου των ΑΜΕΑ της Τήνου, το Σύλλογο Γυναικών Τήνου, Προέδρους και μέλη άλλων θεσμών της Ενορίας και της Πόλης και άτομα τα οποία είχαν προσφέρει ανιδιοτελώς  τις υπηρεσίες τους στο ενοριακό έργο ή στις εκδηλώσεις για την επέτειο αυτή.

Στη διάρκεια του δείπνου ο εφημέριος π. Μάρκος Φώσκολος παρουσίασε  τις εκδηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την  ιστορική αυτή επέτειο και όσες προβλέπονται να γίνουν μέχρι το τέλος του έτους, ευχαρίστησε πρόσωπα και θεσμούς για τη συνεργασία τους με την Ενορία και ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί προς όφελος όλων.

Χαιρετισμό απεύθυνε στον Εφημέριο και το ενοριακού Συμβούλιο Αγίου Νικολάου Χώρας Τήνου ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος και διαβάστηκε Μήνυμα του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β΄.

Διαπιστώσαμε μία  ευχάριστη ατμόσφαιρα στην οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν πρωτόκολλα, γι’ αυτό η ατμόσφαιρα έγινε και αδελφική. Μακάρι να συνεχιστεί και έξω από «το τραπέζι της αγάπης»,  σε κάθε καλή ευκαιρία, ώστε όλοι μαζί να δίνουμε μαρτυρία της χριστιανικής αγάπης μας.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 6 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου