Έγινε δεκτή στο Βατικανό μία αντιπροσωπεία από την Βενεζουέλα

Έγινε δεκτή στο Βατικανό μία αντιπροσωπεία από την Βενεζουέλα

Η εγγύτητα του Πάπα Φραγκίσκου προς στο λαό της Βενεζουέλας  και η ανησυχία για μια κρίση  που φαίνεται να μη βρίσκει  μία λύση. Αυτό εξετάστηκε χθες  στη διάρκεια της επίσκεψης μιας αντιπροσωπείας της Λατινοαμερικανικής Χώρας στο Βατικανό.

Η Αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τη Γραμματεία του κράτους της πόλης του Βατικανού. Αυτό ανάφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Alessandro Gisotti, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Πάπας  επιθυμεί να διαπιστώσει την  θέληση και των δύο μερών

Στη συνάντηση  «επιβεβαιώθηκε και πάλι η εγγύτητα του Αγίου Πατέρα  και της Αγίας Έδρας  στο λαό της Βενεζουέλας, ιδιαίτερα σε όσους υποφέρουν». "Επίσης – δήλωσε ο Gisotti– υπογραμμίστηκε  η βαθειά ανησυχία  να βρεθεί επειγόντως μία δίκαιη και ειρηνική λύση, μία λύση για να ξεπεραστεί η κρίση με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα  και αναζητώντας  το καλό όλων των κατοίκων της Χώρας, αποφεύγοντας να χυθεί αίμα".

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 26 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023     Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πέμπτη Κυριακή της Τεσσαρακοστής, το Ευαγγέλιο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 27 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου