Ευχαριστώ για την υπομονή σας που περιμένετε τόση ώρα!

Ευχαριστώ για την υπομονή σας που περιμένετε τόση ώρα!

Η γενική ακρόαση χθες Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, που προβλεπόταν να γίνει στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών έγινε στις 9.40 στην αίθουσα Paolo VI. Εκεί ο Άγιος Πατέρας συνάντησε ομάδες πιστών και προσκυνητών από πολλές πόλεις της Ιταλίας αλλά και  από πολλές Χώρες του κόσμου. Οι πιστοί και οι προσκυνητές  που δεν μπόρεσαν να βρουν θέση στην αίθουσα Παύλος 6ος  παρακολούθησαν την ακρόαση από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, όπου ο Πάπας  πήγε στο τέλος της ακρόασης για να χαιρετήσει  όλους τους εκεί συγκεντρωμένους.

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ για την υπομονή σας που περιμένατε  τόση ώρα! Ο Θεός να σας ευλογεί , να ευλογεί την υπομονή σας. Αλλά πιστεύω πως ήταν καλύτερα  να είστε εδώ  παρά μέσα στο κρύο, όχι;  Ναι!  Αλήθεια; Ναι!  Όλα καλά λοιπόν . Και τώρα θα σας δώσω την ευλογία, αλλά  πρώτα  προσευχηθούμε στη Θεοτόκο Μητέρα μας.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

26η Κυριακή του Έτους (Α)

26η    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (A)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Δαν   3,31.29.30.43.42 Όσα έκανες σ’ εμάς, Κύριε, τα έκανες με κρίση αληθινή. Αμαρτήσαμε σε όλα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου