Ευχαριστώ για την υπομονή σας που περιμένετε τόση ώρα!

Ευχαριστώ για την υπομονή σας που περιμένετε τόση ώρα!

Η γενική ακρόαση χθες Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, που προβλεπόταν να γίνει στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών έγινε στις 9.40 στην αίθουσα Paolo VI. Εκεί ο Άγιος Πατέρας συνάντησε ομάδες πιστών και προσκυνητών από πολλές πόλεις της Ιταλίας αλλά και  από πολλές Χώρες του κόσμου. Οι πιστοί και οι προσκυνητές  που δεν μπόρεσαν να βρουν θέση στην αίθουσα Παύλος 6ος  παρακολούθησαν την ακρόαση από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, όπου ο Πάπας  πήγε στο τέλος της ακρόασης για να χαιρετήσει  όλους τους εκεί συγκεντρωμένους.

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ για την υπομονή σας που περιμένατε  τόση ώρα! Ο Θεός να σας ευλογεί , να ευλογεί την υπομονή σας. Αλλά πιστεύω πως ήταν καλύτερα  να είστε εδώ  παρά μέσα στο κρύο, όχι;  Ναι!  Αλήθεια; Ναι!  Όλα καλά λοιπόν . Και τώρα θα σας δώσω την ευλογία, αλλά  πρώτα  προσευχηθούμε στη Θεοτόκο Μητέρα μας.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2022     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου