Πλήρη συμπαράσταση του C 9 προς τον Πάπα Φραγκίσκο

Πλήρη συμπαράσταση του C9 προς τον Πάπα Φραγκίσκο

Το Συμβούλιο των Καρδιναλίων, στην πρώτη Συνεδρίαση της εικοστής Ολομέλειας:

Θα παραδώσει στον Άγιο Πατέρα  την Πρόταση  για την Μεταρρύθμιση της Κούριας της Ρώμης  που μελετά τα πρώτα πέντε χρόνια όπως και τις άλλες δραστηριότητες, εν όψει  της συνέχισης των εργασιών του Συμβουλίου. Θα ζητήσει στη συνέχεια τη γνώμη του Αγίου  Πατέρα πάνω στην όλη μέχρι τώρα εργασία, αλλά και τη δομή  και τη σύνθεση  του ίδιου του Συμβουλίου, λαμβάνοντας επίσης υπόψη  την προχωρημένη ηλικία μερικών μελών του.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της 9ης Συνάντησης των Οικογενειών στο Δουβλίνο, συγχαίροντας ταυτόχρονα τον Καρδινάλιο  και το Συμβούλιο για τους Λαϊκούς , την Οικογένεια και τη Ζωή, που μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Diarmuid Martin, διοργάνωσαν αυτή την ιστορική εκδήλωση.  

Τέλος εκδήλωσε την πλήρη στήριξή του προς  στον Πάπα Φραγκίσκο  για όσα συνέβησαν  τις τελευταίες εβδομάδες και πιστεύει ότι η Αγία Έδρα θα προβεί σε ενδεχόμενες διευκρινίσεις.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Βασίλισσα του Ουρανού, 21 Απριλίου 2024

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΔ’ Κυριακή του Πάσχα, 21 Απριλίου 2024   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 5ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 22 Απριλίου 2024    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου