Πλήρη συμπαράσταση του C 9 προς τον Πάπα Φραγκίσκο

Πλήρη συμπαράσταση του C9 προς τον Πάπα Φραγκίσκο

Το Συμβούλιο των Καρδιναλίων, στην πρώτη Συνεδρίαση της εικοστής Ολομέλειας:

Θα παραδώσει στον Άγιο Πατέρα  την Πρόταση  για την Μεταρρύθμιση της Κούριας της Ρώμης  που μελετά τα πρώτα πέντε χρόνια όπως και τις άλλες δραστηριότητες, εν όψει  της συνέχισης των εργασιών του Συμβουλίου. Θα ζητήσει στη συνέχεια τη γνώμη του Αγίου  Πατέρα πάνω στην όλη μέχρι τώρα εργασία, αλλά και τη δομή  και τη σύνθεση  του ίδιου του Συμβουλίου, λαμβάνοντας επίσης υπόψη  την προχωρημένη ηλικία μερικών μελών του.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της 9ης Συνάντησης των Οικογενειών στο Δουβλίνο, συγχαίροντας ταυτόχρονα τον Καρδινάλιο  και το Συμβούλιο για τους Λαϊκούς , την Οικογένεια και τη Ζωή, που μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Diarmuid Martin, διοργάνωσαν αυτή την ιστορική εκδήλωση.  

Τέλος εκδήλωσε την πλήρη στήριξή του προς  στον Πάπα Φραγκίσκο  για όσα συνέβησαν  τις τελευταίες εβδομάδες και πιστεύει ότι η Αγία Έδρα θα προβεί σε ενδεχόμενες διευκρινίσεις.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση Πάπα Φραγκίσκου, 22 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023   Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού. Η

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου