Ο Καρδινάλιο Bassetti νοσηλεύεται

6

Ο Καρδινάλιο Bassetti νοσηλεύεται

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα και στο Βατικανό. Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι εκείνη του Καρδιναλίου Bassetti.

Πριν από μερικές ημέρες ο Καρδινάλιος ανάγγειλε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Η τελευταία είδηση αναφέρει ότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Perugia.
Ο Bassetti και η νοσηλεία του στο νοσοκομείο
Ο Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ιταλίας και Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησιαστικής Επαρχίας της Perugia, ο Καρδινάλιος, εισήχθη αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο της. Αυτό επειδή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Καρδινάλιος , όπως αναφέρει ένα δελτίο τύπου της Ιεράς Συνόδου, δέχτηκε από την αρχή τη μόλυνση ως ένα δώρο πόνου που προσφέρει στο Θεό.
«Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στον Καρδινάλιο Πρόεδρο. Τον συνοδεύουμε με την προσευχή και την αγάπη του λαού του Θεού, βέβαιοι ότι ο Κύριος δεν θα παραλείψει τη βοήθειά του και τη στήριξή του σ’ αυτή τη δοκιμασία» – δήλωσε ο Σεβασμιότατος Stefano Russo, Γενικός Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Ιταλίας.
Ο Καρδινάλιος Bassetti παρακολουθείται συνεχώς στο νοσοκομείο και σύντομα θα υποβληθεί σε οργανικούς ελέγχους σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου