Από τους νεαρούς Παλαιστίνιους ένας χαιρετισμός ειρήνης στη Βηρυτό

1

Από τους νεαρούς Παλαιστίνιους ένας χαιρετισμός ειρήνης στη Βηρυτό

Σε στήριξη των Λιβανέζων που ζουν την ερήμωση ως συνέπεια της έκρηξης στις 4 Αυγούστου, ο Γενικός Γραμματέας της Χριστιανικής Νεολαίας της Παλαιστίνης ξεκινάει την πρωτοβουλία: “Από την Ιερουσαλήμ, ένας χαιρετισμός ειρήνης στη Βηρυτό”. Από το Σάββατο 15 Αυγούστου, Εορτή της Μετάστασης της Θεοτόκου, νέοι, πρόσκοποι και εθελοντές θα διανέμουν και θα πωλούν κορώνες του ροδαρίου στους Ναούς όλης της περιοχής. Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλία, διαβάζουμε στην Ανακοίνωση του Λατινικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ, θα σταλεί στις αρμόδιες Αρχές της Βηρυτού για να βοηθηθούν οι οικογένειες που πλήγηκαν από την καταστροφή που προκάλεσε η έκρηξη και για να ανοικοδομηθούν οι καταστρεμμένες περιοχές. Είναι δυνατό να αποκτήσετε το Ροδάριο και να προσευχηθείτε για το Λίβανο, ακόμη και μέσω web στην επίσημη σελίδα Facebook (YJHP) ή μέσω e-mail (jecpalestine@gmail.com).

Η έναρξη της πρωτοβουλίας την ημέρα της Μεταστάσεως
Η πρωτοβουλία των Παλαιστίνιων νέων για το Λίβανο άρχισε την ημέρα της γιορτής της Μεταστάσεως της Αειπαρθένου Μαρίας, κατά την παραμονή της οποίας τελέστηκε η Προσκύνηση του Παναχράντου Μυστηρίου που συγκάλεσε το Συμβούλιο του Πρεσβυτερίου του Λατινικού Πατριαρχείου ης Ιερουσαλήμ. Στις 7μμ ο Ιερός Κλήρος , οι μοναχοί και μοναχές και όλοι οι πιστοί των Αγίων Τόπων προσευχήθηκαν για τα Πατριαρχεία και την τοπική Εκκλησία, για τους πιστούς και τους αναγκεμένους αδελφούς, ώστε όλοι να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες με πίστη και χαρά, ζητώντας από τον Κύριο την προστασία εναντίον του κακού, των ασθενειών και του τέλους της πανδημίας.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 26ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1 Οκτωβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου