Ανοικτή επιστολή «Ό,τι κάνετε σε έναν από αυτούς τους μικρούς σε μένα τον ίδιο το κάνετε»

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ- ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ανοικτή επιστολή

«Ό,τι κάνετε σε έναν από αυτούς τους μικρούς
σε μένα τον ίδιο το κάνετε»
 

Πληροφορηθείς ότι υπάρχει μία οικογένεια στο νησί μας, την Τήνο,  που έχει ανάγκη από την υλική μας βοήθεια, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα του παιδιού της, κάνω έκκληση προς όλους να  σταθούμε κοντά της με κάθε δυνατή συμπαράσταση κι αυτή τη στιγμή προπάντων υλική, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στη χρήση και  κάθε ιατρικού μέσου για την  πλήρη  αποκατάσταση της υγείας του μικρού αυτού παιδιού.

Κι επειδή τα λόγια μόνο δεν έχουν πάντα αξία, καταθέτω για το σκοπό αυτό τη μισή μηνιαία αμοιβή μου.

Τα αισθήματα των κατοίκων και των αποδήμων της Τήνου είναι σε όλους γνωστά και στις δύσκολες στιγμές των συνανθρώπων τους αποδεικνύονται  αποτελεσματικά και θαυματουργικά.

Ζητώ από την Παναγία Μητέρα μας, να ικετεύσει τον Κύριο, ώστε πρώτα να μας φωτίσει με το Πανάγιο Πνεύμα Του, να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο συμπαράστασης προς τη συγκεκριμένη πονεμένη οικογένεια  και η υλική μας βοήθεια να συμβάλλει, ώστε και οι ειδικοί να χρησιμοποιήσουν όλη την επιστήμη τους για την πλήρη θεραπεία του μικρού αυτού παιδιού.

Είθε το αίτημά μας να είναι σύμφωνο με το θέλημα του Θεού και η οικογένειά του σύντομα να νιώσει την ευλογία Του και  την αγάπη μας.

Με πολλή αισιοδοξία

 

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ 10 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου