Αναχώρηση του Πάπα Φραγκίσκου από το Bangladesh

Αναχώρηση του Πάπα Φραγκίσκου από το  Bangladesh

Ο Πάπας Φραγκίσκος αφού έφθασε χθες το διεθνές αεροδρόμιο της  Dhakain Bangladesh, επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος  για να επιστρέψει στη Ρώμη. Η απογείωση έγινε στις 17.09 τοπική ώρα. Η άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο του Fiumicino, προβλέπεται για τις 23.00.  Θα ακολουθήσει η μεταφορά στο Βατικανό.

Έτσι ολοκληρώνεται και το 21ο Αποστολικό ταξίδι του Ποντίφικα που άρχισε στις 26 του περασμένου Νοεμβρίου με την αναχώρηση του για την Myanmar.

"Αγαπητοί φίλοι της Myanmar και του  Bangladesh – έγραψε ο Πάπας χθες στο  tweet – ευχαριστώ για τη φιλοξενία! Επικαλούμαι  πάνω σας τις ευλογίες  της αρμονίας και της ειρήνης". Ο Ποντίφικας επικαλείται επίσης για το Bangladesh "αρμονία"  και " ευημερία" στο τηλεγράφημα που απευθύνει στον Πρόεδρο Abdul Hamid. Ο Άγιος Πατέρας εκφράζει επίσης  τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στην Κυβέρνηση και σε όλο το λαό  του Bangladesh"για το ευγενικό καλωσόρισμα και την πολλή ευγένεια που έδειξαν κατά την επίσκεψή του".

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΚΡΙΝΗΣ

Ήταν το πρωτότοκο παιδί του Βασίλειου και της Εμμέλειας και καταγόταν από τον Πόντο. Η οικογένειά της ήταν ευλογημένη αφού τα αδέλφια της είναι ο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 19 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου