ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 η τοπική μας Εκκλησία θα υποδεχθεί στην Τήνο μία νέα μοναχική κοινότητα αποτελούμενη από δύο Ιερείς που ανήκουν στο Μοναχικό Τάγμα του ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Η νέα αυτή μοναχική κοινότητα θα εγκατασταθεί στο κτήριο της Αρχιεπισκοπής μας στην Ξινάρα, στους χώρους όπου παλαιά λειτουργούσε το Ιεροσπουδαστήριο της Εκκλησίας μας.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη της Εκκλησίας να υποδεχτούμε με χαρά αυτό το νέο δώρο που μας κάνει ο Θεός με τις ικεσίες της Παναγίας.

Ελάτε να πούμε ενώπιον του Κυρίου και της Προστάτισσας μας Παναγίας του Ροδαρίου το «καλώς ήλθατε» στους δύο αυτούς νέους ιερείς, οι οποίοι έρχονται να βοηθήσουν την τοπική μας Εκκλησία χρησιμοποιώντας  το ιδιαίτερο χάρισμά τους.

Στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία θα συλλειτουργήσουν: όλος ο ιερός κλήρος της Τήνου και ο Επαρχιακός του Μοναχικού Τάγματος του Ενσαρκωμένου Λόγου Πανοσιολογιότατος π. Ερνέστο, ο οποίος και θα συνοδεύει τους δύο ιερείς για να τους παραδώσει στην τοπική μας Εκκλησία. Στην όλη Ιεροτελεστία θα είναι παρούσες και τέσσερεις μοναχές του ιδίου τάγματος που έρχονται για να συμμετάσχουν στην όλη ιεροτελεστία της εγκατάστασης της νέας μοναχικής κοινότητας των Πατέρων στην τοπική μας Εκκλησία.

Η παρουσία σας και η προσευχή σας θα είναι το στήριγμα  στη νέα αυτή Μοναχική Κοινότητα που έρχεται να  βοηθήσει το αποστολικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος και ο Ιερός Κλήρος
της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΠΡΙΓΚΙΤΗΣ

Αποτελεί μια από της προστάτιδες αγίες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου που τιμήθηκε από τους πιστούς για τις «Αποκαλύψεις» της, δηλαδή για τα θεια οράματα που είχε.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 16ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 23 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 27-28.7.2024

Οικισμός Ενορία  27 – 28 Ιουλίου 2024 Αγάπη Agapi Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Aetofolia Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Andros Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου