Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ «ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ» ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ «ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ» ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Τις μέρες αυτές έφθασε στην Τήνο ο έπαρχος του μοναχικού Τάγματος του «Ενσαρκωμένου Λόγου» και συνόδεψε στην τοπική μας Εκκλησία τον νέο Ιερομόναχο π. Ιωσήφ Rossi,  ο οποίος αντικατέστητε τον π. Ιάκωβο ο οποίος έπρεπε να επιστρέψει στην Ιταλία.

Ο π. Εrnesto Caparro παρέμεινε στο νησί της Τήνου για μία εβδομάδα και αναχώρησε σήμερα το πρωί επιστρέφοντας στην Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια της εδώ παρουσίας του είχε και πάλι την ευκαιρία να  επισκεφθεί αρκετές ενορίες της Τήνου και να γνωρίσει την ποιμαντική ενότητα, της οποία η ποιμαντική φροντίδα θα ανατεθεί προσεχώς στους δυο Ιερομονάχους Πατέρες, οι οποίοι  και θα αναλάβουν επισήμως τα  καθήκοντα εφημερίου και υπεφημερίου τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Από τον Νοέμβριου του 2017 έχει εγκαινιαστεί μία συνεργασία με το μοναχικό Τάγματα του  «Ενσαρκωμένου  Λόγου» με σκοπό να καλύψουν κενά τα οποία υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε ενορίες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η εδώ παρουσία τους θα είναι μία σημαντική βοήθεια για την Εκκλησία μας και τους υποδεχόμαστε με πολλή χαρά και ευγνωμοσύνη στο Θεό.

Τους ευχαριστούμε για την αποδοχή του αιτήματός μας κι εμείς  θα κάνουμε, ότι είναι δυνατόν, για να αισθανθούν πολύ σύντομα «σαν στο σπίτι τους».

+Ν 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Νόμος για την ευθανασία στη Γαλλία;

Ο Μακρόν θέλει τον νόμο.Και φαίνεται πως θα τον αποκτήσει Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση καλείται σε τρίτη και –όπως όλα δείχνουν– τελική ψηφοφορία. Ύστερα από το

«Ο Θεός ας χαρίσει μια δίκαιη ειρήνη»

Προς τον ίδιο ουρανό, από όπου μέχρι και τη διάρκεια της περασμένης νύχτας εκτοξεύονταν πύραυλοι που κατέστρεψαν πολιτικές υποδομές, ο Kαρδινάλιος Matteo Maria Zuppi, από το