Προετοιμασία των νέων της Τήνου για την ομολογία Πίστεως

Προετοιμασία των νέων της Τήνου για την ομολογία Πίστεως


Από την Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στους χώρους φιλοξενίας της Κιουράς των Αγγέλων της Ενορίας Ποταμιάς Τήνου, οι συναντήσεις προετοιμασίας των 12 νέων της εκκλησιαστικής μας επαρχίας, που κατά την αγρυπνία προσευχής την παραμονή του Δεκαπενταύγουστο στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας θα κάνουν τη δημόσια ομολογία πίστεως.

Τις ημέρες αυτές οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και προβληματισμούς επάνω στο  Σύμβολο της Πίστεως. Τις κατηχήσεις εξασφάλισαν: ο π. Μάρκος Φώσκολος και η θεολόγος κυρία Μαρία Δελασούδα.

Οι νέοι βοηθήθηκαν να αντιληφτούν ακόμη καλύτερα τι σημαίνει να είσαι ένας σημερινός  μαθητής και μαθήτρια αλλά προπάντων μάρτυρας του Ιησού μέσα σε μια κοινωνία η οποία δυστυχώς συνεχώς  βομβαρδίζεται από αντιχριστιανικά μηνύματα και νομοθετήματα. 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Νόμος για την ευθανασία στη Γαλλία;

Ο Μακρόν θέλει τον νόμο.Και φαίνεται πως θα τον αποκτήσει Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση καλείται σε τρίτη και –όπως όλα δείχνουν– τελική ψηφοφορία. Ύστερα από το

«Ο Θεός ας χαρίσει μια δίκαιη ειρήνη»

Προς τον ίδιο ουρανό, από όπου μέχρι και τη διάρκεια της περασμένης νύχτας εκτοξεύονταν πύραυλοι που κατέστρεψαν πολιτικές υποδομές, ο Kαρδινάλιος Matteo Maria Zuppi, από το