Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαρτίου

Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαρτίου


Ακόμα και τη «βοήθεια» του Θεού ετοιμάζεται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου η αξιολόγηση να κλείσει το συντομότερο δυνατό και με διαχειρίσιμο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στις 24 Μαρτίου, μία ημέρα πριν την Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης όπου αναμένονται με ενδιαφέρον οι επαφές του πρωθυπουργού στο περιθώριο της Συνόδου, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο προκαθήμενος της Kαθολικής Εκκλησίας αναμένεται μάλιστα να δεχτεί και τους ηγέτες και των άλλων κρατών που θα επισκεφτούν τη Ρώμη, ωστόσο στην Αθήνα δεν ξεχνούν τα πολύ «θερμά» λόγια με τα οποία έχει μιλήσει για την Ελλάδα και το πρόσωπο που έδειξε η χώρα μας στους πρόσφυγες, ούτε το ότι είχε συναντήσει στο Βατικανό τον Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης.

Πηγή: iefimerida.gr

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

  20η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΣ Γ Ακούγοντας σήμερα την ευαγγελική περικοπή διερωτάται κανείς αν είναι δυνατόν να έχουν βγει από το στόμα του Κυρίου

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 13 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου