ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ
 

Το Σάββατο το πρωί μετά την κατήχηση στο διενοριακό Κατηχητικό Κέντρο «Αγία Άγγελα» στο Μοναστήρι των Ουρσουλινών Αδελφών έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας με την παρουσία των κατηχητών, κατηχητριών και του Αρχιεπισκόπου μας π. Νικολάου.

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στα παιδιά:

«Ο καινούριος χρόνος να είναι ευτυχισμένος για σας για τους γονείς σας και τα αδέλφια σας αλλά και για όλο τον κόσμο. Για να είναι όμως ευτυχισμένο το 2014 μόνο ένα τρόπος υπάρχει. Πρέπει  να τον ζήσουμε και αυτό το χρόνο μαζί με τον Χριστό.

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ

Στη ζωή μας και ανάμεσα στους φίλους μας και εκείνους που αγαπούμε να βάζουμε πάντοτε πρώτο το Χριστό και πάνω από όλους. Εκείνος, ενώ είναι Θεός, έγινε άνθρωπος για να μας δείξει πόσο μας αγαπά. Όμως εμείς πρέπει με όλη μας τη συμπεριφορά να του δείχνουμε ότι δεχόμαστε αυτή την αγάπη του και τον ευχαριστούμε. Να του λέμε συχνά ότι  κι’  εμείς τον αγαπούμε και θέλουμε να τον κάνουμε γνωστό και σε όλους τους άλλους φίλους μας. Ερχόμαστε πάντοτε στο Κατηχητικό Κέντρο για να μάθουμε, όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα για εκείνον και για τον Πατέρα του και το Άγιο Πνεύμα και να τα λέμε και στους άλλους φίλους μας.

Σας εύχομαι ο Κύριος να είναι πάντα μαζί σας και καλή χρονιά!» 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ

Στην κοπή της Βασιλόπιτας ήταν παρόντες εκτός από τους κατηχητές ιερείς, ο διάκονος Ιωάννης, οι λαϊκοί κατηχητές και όλο το προσωπικό που ασχολείται με το κατηχητικό κέντρο, οδηγοί και συνοδοί και βέβαια η οικοδέσποινα του κατηχητικού κέντρου αδ. Θηρεσία, η οποία μετά την χειρουργική επέμβαση στο γόνατο αναρρώνει με γρήγορους ρυθμούς. Της ευχόμαστε να επανέλθει γρήγορα και δριμύτερη στα πρότερα πολύμορφα καθήκοντά της. 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 30.9–1.10 2023

Οικισμός Ενορία 30 Σεπτεβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου