Η Πανήγυρη της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στη Τήνο

 

Η καρδία των χριστιανικών κοινοτήτων μας και φέτος είχε ως επίκεντρο το Θεομητορικό προσκύνημα του Βρυσιού.

Με κάθε επισημότητα και πλήθος πιστών από όλη την Τήνο εορτάστηκε η Θεομητορική Πανήγυρη της Μεταστάσεως της Παναγίας όπου στις 21:30 την παραμονή της εορτής τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο π. Ιωσήφ ο Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Μαζί του συλλειτούργησαν ιερείς της Τήνου και οι υπεύθυνοι των ιεροσπουδαστών του μοναχικού τάγματος του Ενσαρκωμένου Λόγου που βρίσκονται στο νησί μας αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ανήμερα της Πανήγυρης τελέστηκε στις 08:00 η πρώτη πανηγυρική Θεία Ευχαριστία από τον υπεύθυνο του Προσκυνήματος π. Φραγκίσκο Βιδάλη.

Στις 10:00 τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο π. Ιωσήφ μαζί του συλλειτούργησε ο Σεβασμιότατος Θεόδωρος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και ιερείς της Τήνου.

πΙΣ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Η πορεία του πολέμου στην Ουκρανία έχει

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 27ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 3 Οκτωβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου