Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Αυγούστου, ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον π. Γεώργιο Παλαμάρη και τον Ιεροδιάκονο παρέστη στην ορκωμοσία του  Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της Νάξου και μικρών Κυκλάδων που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο του κτηρίου του Δημαρχείου. 

Η Ορκωμοσία έγινε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο και οι 103 Δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη των τοπικών συμβουλίων των δημοτικών διαμερισμάτων με την παρουσία συγγενών και φίλων έδωσαν την υπόσχεση ενώπιον Θεού και ανθρώπων για την τήρηση των νόμων του κράτους και την πιστή άσκηση των καθηκόντων τους.  

Χαιρετισμό και ευχές στο Δήμαρχο, ο οποίος αρχίζει μία νέα πενταετία και στους δημοτικούς συμβούλους απεύθυνε ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος και ο Αρχιεπίσκοπός μας, ο οποίος και είπε:

«Κύριε Δήμαρχε σας συγχαίρω για την επανεκλογή σας, όπως συγχαίρω και   όλους τους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες άνδρες και γυναίκες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Είστε ο Δήμαρχος του πιο μεγάλου νησιού των Κυκλάδων. Είστε επίσης ο μόνος πολύτεκνος Δήμαρχος  διότι έχετε τέσσερα παιδιά που είναι οι μικρές Κυκλάδες. Σας ζητώ να φροντίζετε αυτά τα παιδιά σας όπως θα φροντίζετε και για τη μητέρα τους που είναι η Νάξος. Καλή επιτυχία στην αποστολή σας και ο Κύριος να σας ευλογεί».

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Ενοριών 10-11 Δεκεμβρίου 2022

 Οικισμός Ενορία 10-11 Δεκεμβρίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή

9 Δεκεμβρίου μνήμη της Αγίας Λευκαδίας

  Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για την Αγία Λευκαδία. Η ευλάβεια προς το πρόσωπό της αναπτύχτηκε στον τόπο ταφής της, το ρωμαϊκό κοιμητήριο του Τολέδο στην

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 9 Δεκεμβρίου 2022                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου