Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πολύτεκνος… ο Μανόλης Μαργαρίτης

Πρώτη καταχώρηση: 11:34 μμ, 24 Αυγούστου 2014

Τις ευχές του για τη θητεία της νέας δημοτικής αρχής έδωσε την Κυριακή το μεσημέρι ο Καθολικός Μητροπολίτης νήσων Αιγαίου κ. Νικόλαος ο οποίος ήταν παρών στην τελετή του Αγιασμού και της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής.

Μάλιστα ο Καθολικός Μητροπολίτης παίρνοντας το λόγο, ευχήθηκε ιδιαιτέρως στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη τον οποίο χαρακτήρισε… πολύτεκνο!

Ο κ. Μαργαρίτης μη πιάνοντας το υπονοούμενο… είπε: «όχι πολύτεκνος, τρίτεκνος είμαι σεβασμιότατε».

Εκείνος επέμεινε λέγοντας του ότι είναι πολύτεκνος αφού έχει υπό την… προστασία του τα τέσσερα μικρά νησιά του δήμου, στα οποία του συνέστησε -καταχειροκροτούμενος- να δώσει ιδιαίτερη προσοχή!

Όλοι χαμογέλασαν, όπως και ο δήμαρχος, ο οποίος απαντώντας, αφού παραδέχτηκε ότι όντως είναι… πολύτεκνος, είπε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και ως τέτοιος από την πολιτεία!

«Θα πρέπει λοιπόν η πολιτεία να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο δήμο και να μας επιχορηγήσει με επιπλέον χρήματα ως πολύτεκνη οικογένεια που είμαστε» είπε, για να συμπληρώσει ο Φώτης Μαυρομάτης από κάτω στην πρώτη σειρά που καθόταν ότι,  «πάει πια αυτή η εποχή… τώρα τα τέσσερα παιδιά είναι τεκμήριο»!!

Πηγη: naxosnow

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

2024, Μια μεγάλη “συμφωνία” προσευχής

2024, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ   Όπως είναι γνωστό, η περίοδος της Τεσσαρακοστής σε συνδυασμό με τη νηστεία και την αγαθοεργία, αποτελεί την κατεξοχήν περίοδο

Γενική Ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Μαρτίου 2024

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024     Κατήχηση. Τα πάθη και οι αρετές. 13. Η υπομονή Αγαπητοί αδελφοί

α_κονον_ή.JPG

28 ΜΑΡΤΙΟΥ μνήμη του Αγίου Κόνωνος, Αββά

Ο Άγιος Κόνωνας γεννήθηκε στη Μεσίνα το 1139. Ο πατέρας του ονομαζόταν Ανσέλμος και ήταν νορμανδός κόμης διοικητής της πόλεως. Νεαρός ακόμη άφησε πίσω το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου