Η «Νέα άνοιξη» του Βατικανού το δέλεαρ της πλάνης

Η «Νέα άνοιξη»

του Βατικανού το δέλεαρ της πλάνης

γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Φέτος κλείνουν πενήντα χρόνια από την περίφημη Δευτέρα Βατικάνειο Σύνοδο που άνοιξε τις θύρες για την εγκαθίδρυση της Νέας Θρησκευτικής Εποχής του παπισμού, της παγκόσμιας πανθρησκείας, υπό την υψηλή καθοδήγηση του Βατικανού.
«Ο Χειμώνας είναι παρελθόν και η Άνοιξη είναι εδώ. Ας γιορτάσουμε λοιπόν την Νέα Άνοιξη, την οποία χαιρόμαστε χάρις στην Δευτέρα Βατικάνειο Σύνοδο η οποία το 2015 γιορτάζει το χρυσό ιωβηλαίο της.»
Σαν απόρροια αυτών των «καρπών» της Νέας Άνοιξης, παρουσιάζεται αυτή η σύνθεση, (βίντεο), που προβάλει το πνεύμα της Δευτέρας Βατικάνειας Συνόδου που χάραξε την έναρξη της Νέας Εποχής.
Με λίγα λόγια της Νέας Τάξης, όπου όλα θα είναι μια «χαρά» και όπου όλα θα είναι ανακατεμένα σε ένα άριστα κατασκευασμένο «δαιμονικό πολτό».
Πηγή: ekklisiaonline.gr

ΣΧΟΛΙΟ kantam.gr: Κύριε Χειλιαδάκη, για την μεταφορά γεγονότων φαίνεστε καλός Δημοσιογράφος και το αποδεικνύετε στην πρώτη παράγραφο του πιο πάνω κειμένου σας.
Ως Συγγραφέας και ερμηνευτής γεγονότων είστε πολύ περιορισμένης και προσωπικής αντίληψης. Αυτό το αποδεικνύετε στη δεύτερη ειρωνική σας παράγραφο!

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου