Επιστολή στην Αδερφή Θηρεσία

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
 

Αρ.Πρωτ. 28/2016

                                                                Τήνος 07/06/2016

Προς

την Σεβαστή Ουρσουλίνα Μοναχή
Αδ. Θηρεσία Φόνσου
ΤΗΝΟΣ

Σεβαστή  και αγαπητή αδ. Θηρεσία,

Εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία, που εξασφαλίσετε στους  Σεβασμιοτάτους Ιεράρχες, κατά την  παρουσία τους στο  Μοναστήρι σας για τις εργασίες της τακτικής εαρινής Συνόδου τους.

Το όμορφο περιβάλλον, όπως ειδικά για τις εργασίες της Συνόδου το είχατε διαμορφώσει, η συνεχής φροντίδα σας ώστε τίποτε να μη λείψει από κανένα και η ζεστή ατμόσφαιρα που ξέρετε να εξασφαλίζετε στους φιλοξενουμένους σας, εντυπωσίασε όλους ακόμη και τον Ε Εκλαμπρότατο Καρδινάλιο, κ. Theodore Mc Carrick,ο οποίος έφθασε στο Μοναστήρι σας, για να συνεργαστεί με την Ιερά Σύνοδο.

Θαυμάσαμε το κουράγιο σας και την αεικινησία σας, για να εξασφαλίσετε όχι μόνο την Τηνιακή παραδοσιακή φιλοξενία, αλλά και την χριστιανική φιλοξενία ενός Μοναστηριού έστω και με μία μοναχή.

Υπήρξατε για μας, τόσο η Μάρθα με την συνεχή εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων σας, όσο και η Μαρία με την  συμπροσευχή σας κατά τη Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο του Μοναστηριού, που εκείνες τις ημέρες έλαμπε από ομορφιά και αναστάσιμο φως.

Θερμά σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε, με τις ικεσίες της Αγίας Άγγελας, ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας διατηρεί ακμαία και δυνατή για να συνεχίζετε την πολύμορφη προσφορά σας στο νησί της Τήνου.
 

Για την Ιερά Σύνοδο της ΚΙΕ

+Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2022     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου